Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Zorg dat het er goed uit ziet

Wanneer je iemand tegenkomt of het nou de caissière bij je supermarkt is, de buurman, je collega, of liefde op het eerste gezicht. Er wordt altijd als eerste gekeken naar je gezicht. Bijna iedereen vind het dan ook belangrijk om er goed uit te zien. Natuurlijk zie je er de ene dag beter uit dan de andere dag. Over het algemeen doen vrouwen beter hun best om er goed uit te zien dan mannen en dan hebben we het hier voornamelijk over het gezicht en het haar. Vrouwen zijn gemiddeld gezien toch 10 minuten langer bezig in de badkamer dan de mannen.

Iedereen is gelukkig anders en iedereen heeft dan ook een andere gezichtsvorm. Het kan zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent over de vorm van je gezicht, dit kan door een aantal verschillende renden komen. Als je vindt dat je gezicht te vol is dan is het simpel gezegd dat er het een en ander moet gebeuren, het gezichtsvet gaat er niet snel en gemakkelijk af maar uiteindelijk zal je dankbaar zijn. Maar waar je niet zo heel snel wat aan kan doen is dat je een te ver uitstekende of teruggetrokken kin hebt, of juist dat je een mooie kaaklijn hebt. Hier kan gelukkig wel wat aan gedaan worden. Zo kan je een kincorrectie laten uitvoeren om je kin in de juiste houding te zetten. Hetzelfde geldt voor een kaakcorrectie waarbij er een kaakoperatie bij komt kijken.

Het zal de nodige ingreep worden, maar vervolgens is je kaaklijn of je kin wel precies zoals je zou willen. Het kan zelfs zo heftig zijn voor de operatie dat je niet meer zo zelfverzekerd voelt. Het kan daarom wel zeker van belang zijn om zo een dergelijke operatie uit te laten voeren. Natuurlijk als je je zelf er goed bij voelt is het niet van belang. Maar het kan ook pijn met zich mee brengen. In het laatste geval, informeer altijd de dokter en de tandarts.

http://www.orfeokliniek.nl/