Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Je geld investeren

Meer geld verdienen zonder iets te doen, wie wil dat nou niet? Een manier om meer geld te verdienen door alleen je kapitaal te gebruiken, is om te investeren in dingen. Er zijn vele dingen waar je in kunt investeren en waar je geld aan kunt verdienen. Sommige investeringen zijn risicovoller dan andere. De risico volle kunnen ook meer rendement opleveren, maar de kans dat je je geld kwijt raakt is ook een stuk groter dan bij minder risico volle investeringen. In deze blog een aantal dingen waar je je geld in kan investeren.

Aandelen (bedrijven/staat)
Een hele bekende manier van investeren is via aandelen. Je hebt miljoenen aandelen. Je kan in duizenden bedrijven investeren. Alleen is aan jou de taak zo goed mogelijk te voorspellen welke bedrijven gaan groeien in de toekomst, waardoor je aandeel meer waard gaat worden. Dit is extreem lastig, kijk goed naar waar de bedrijven voor staan en welke trends meespelen. Kijk ook goed naar wat er verwacht wordt, wat er in de toekomst gaat gebeuren zo kan je enigszins bepalen in welk bedrijf je het beste kan investeren.

Vastgoed
naast aandelen kan je je geld ook investeren in vastgoed. Dit is alleen mogelijk voor mensen die al een aardig kapitaal hebben. Met vastgoed kan je ook een hoop geld verdienen. Zoek de pareltjes op, knap ze op en verkoop ze weer voor een hogere prijs door. Bij vastgoed is het ook een beetje natte vinger werk de huizenmarkt is namelijk niet te voorspellen. Huizen prijzen kunnen dalen en stijgen zonder dat je dit zag aankomen. Je kan echter ook nog geld verdienen aan vastgoed door het niet te verkopen, maar te verhuren. Zo heb je elke maand een aardige bak met inkomsten. Belangrijk is wel dat je vastgoed tip top in orde is, maak hiervoor een MJOP. Met een MJOP heb je een beter inzicht over je Vastgoedonderhoud.

Naast vastgoed zijn er nog veel meer manieren hoe waar je je geld in kunt investeren. Zoek naar de meest geschikte optie voor jou!

http://laan35.nl