Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Een luxe badkamer met extra douchecomfort

Kortgeleden heb je besloten om langer zelfstandig thuis te blijven wonen, al zijn daar wel een paar aanpassingen voor nodig. Als 80-jarige is het namelijk van belang dat je je veilig kunt manoeuvreren in de eigen woning, zonder dat jij met angst hoeft te lopen van de keuken naar de woonkamer of van het toilet naar de douche. Antislipsokken draag jij dan ook al lange tijd en maken het wandelen gemakkelijker. Daarnaast is de aanschaf van een rollator geen overbodige luxe geweest en kun jij makkelijker naar de wc en douchen door de recent geïnstalleerde beugels in de badkamer. Desondanks zou jij graag nog meer aanpassingen door willen voeren om het leven voor jezelf te vergemakkelijken en stuit plotseling op de website van Lavicta. Door hetgeen dat je daar ontdekt, gaat een wereld voor je open.

Lavicta’s lichaamsdroger

Hoe zou afdrogen zonder handdoek zijn? Lavicta laat het je ervaren met de introductie van de lichaamsdroger; hét hulpmiddel voor ouderen, mindervaliden of anderen die zichzelf graag een beetje extra badkamer luxe gunnen. Door de lichaamsdroger namelijk te installeren in jouw badkamer hoef jij niet langer een koude, schurende handdoek uit de la te pakken, maar activeer je de droger met één klik op de knop. Vervolgens zal er een deken van warme lucht over je heen vallen, die jouw lichaam van top tot teen zal drogen. Geniet nog even na van die heerlijke douchebeurt en ervaar de luxe van de wellness dag in, dag uit in eigen huis! Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

Aanschaffen maar!

Waar de één de lichaamsdroger aanschaft voor wat extra douchecomfort, is het voor de ander zeker geen overbodige luxe. Om wat voor reden jij de body dryer ook aanschaft, Lavicta helpt graag bij de bezorging en installatie. Surf dus snel naar de website en neem een kijkje!

https://lavicta.nl/