Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Corona besmettingen verminderen

Het einde van de corona is in zicht. We moeten met z’n alle nog even de laatste loodjes leggen en dan mogen we vrijwel alles van de zomer weer doen. Mensen worden in rap tempo gevaccineerd en de besmettingen beginnen flink af te nemen. Als we nu met z’n alle even nog even extra ons best doen om de corona besmettingen zoveel mogelijk te beperken, dan komen de versoepelingen ons eerder tegemoet. Maar hoe doen we dat nu? In dit artikel zal ik een aantal voorbeelden geven over wat je kan doen om mogelijke coronabesmettingen te voorkomen.

Alles schoonmaken
Probeer je huis en zeker je bedrijfspand zo schoon mogelijk te houden. Probeer zoveel mogelijk plekken te desinfecteren waar mensen zijn langs geweest. Op deze manier dood je de bacteriën en virussen voordat ze een kans hebben zich te nestelen in een ander persoon. Voor het schoonmaken van je pand kan je het best gebruik maken van desinfecterende schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen hebben een desinfecterend effect, wat betekent dat ze binnen een oogopslag alle bacteriën en virussen doden. Zulke professionele schoonmaakartikelen zijn perfect voor het schoonmaken tijdens de corona periode.

Contact vermijden
De belangrijkste maar ook meest lastige vorm van het voorkomen van coronabesmettingen is om zoveel mogelijk contact te vermijden. Probeer toch echt die 1,5 meter afstand te houden en zo min mogelijk met je vrienden af te spreken. Dit is super lastig te bewerkstellingen, omdat mensen toch erg sociaal van aard zijn en we af en toe toch echt contact met elkaar willen hebben. Probeer er alleen op te letten dat je het toch iets mindert en je afstand probeert te behouden. Als we dit met z’n alle doen kunnen we des te sneller weer alles doen. Het einde is echt in zicht, leg met z’n alle de laatste loodjes en we gaan weer een mooie zomer tegemoet.

http://fayon.nl