Kerts idee
Image default
Aanbiedingen

Kerst en jaarhoroscoop voor 2024

Jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Leeuw

 

Wow, 2024 is voor jou een geweldig jaar om de Ware te vinden! Als je single bent en een blijvende relatie zoekt, doe jezelf dan een lol en blijf niet de hele tijd binnen zitten. Ga op pad (of online!) en sta ook open voor mensen die misschien niet meteen je type lijken. Jupiter blijft tot begin december in je vijfde huis (het huis van romantiek) staan, dus maak optimaal gebruik van dit gunstige jaar vol geluk en liefde.

 

Als je al een relatie hebt, dan is dit een geweldige periode om je te verloven of te trouwen. De maansverduistering van januari zorgt er ook nog eens voor dat jullie flink aan het denken worden gezet over wat jullie gaan doen met je relatie. Dat hoeft niet per se negatief te zijn. Het vorige hoofdstuk sluit, maar nu dient zich een nieuw hoofdstuk aan, bijvoorbeeld een waar ook een kinderwens uitgebreid ter sprake kan komen, of nieuwe doelen waar jullie samen aan kunnen werken. De kans is groot dat jullie dit jaar op reis gaan, en dat zal jullie relatie een positieve boost geven.

 

Op werkgebied staan je heel wat veranderingen te wachten. De maansverduistering van 21 januari nodigt je uit om alles in je leven wat je niet vooruit helpt, los te laten en achter te laten in het oude jaar.

 

Vooral aan het einde van het jaar, na de zonsverduistering van 26 december, krijg je spannende nieuwe mogelijkheden op je werk, bijvoorbeeld een promotie of een totaal nieuwe baan, die je helemaal op het lijf staat geschreven. Vertrouw op het proces Leeuw! Het wordt een onstuimige periode, maar het is de moeite waard! Deze veranderingen zijn nu eenmaal nodig om je meer vervulling en succes op te leveren. Je ontdekt dit jaar dat je tot meer in staat bent dan je ooit had gedacht. Laat je collega’s en managers maar zien hoe goed je bent in wat je doet, en de kansen zullen zich vanzelf voordoen.

 

Jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Maagd

 

2024 wordt een goed jaar om je woonsituatie te verbeteren. Je hoeft niet meteen een nieuw huis te kopen of een ander huurhuis te zoeken, maar het is wel een gunstige periode om je huis op te knappen of je keuken te renoveren als dat nodig is. Zelfs een likje verf kan al meer woongenot opleveren. Het gebeurt namelijk niet vaak dat Jupiter, de planeet van geluk en geschenken, zo gunstig staat. Dus schroom niet en vind of creëer je droomhuis! De eerstvolgende kans dient zich pas in 2030 weer aan.

 

Diezelfde invloed kan ook betekenen dat je (financiële) hulp krijgt van een ouder. Of misschien maak je je al heel lang zorgen om hun gezondheid, en krijg je nu ineens weer reden voor hoop dat het beter gaat.

 

Saturnus beweegt in 2024 door je vijfde huis, dat van liefde en kinderen, dus de focus ligt meer op je gezin en liefdesleven dan je carrière. Als je nog geen relatie hebt, kun je je levenspartner in deze periode tegenkomen.

 

Als je in 2024 een kind krijgt, zul je al snel ontdekken dat dit waarschijnlijk het moeilijkste is wat je ooit hebt gedaan, maar het zal je ook meer geluk brengen dan je ooit hebt ervaren. Je zult veel levenslessen van je kind leren. De vruchtbare invloed van de planeten kan zich ook op andere manieren uiten, als creativiteit in het algemeen. Dus blijf volop aan je hobby’s en projecten werken!

 

27 december wordt echt jouw geluksdag. Die dag heb je ook de grootste kans de liefde van je leven te ontmoeten en als je al trouwplannen hebt, dan zou dat echt een geweldige datum zijn. Sowieso krijgt je liefdesleven een boost, een invloed die nog jarenlang zal duren!

 

 

Jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Weegschaal

 

In 2024 staan de planeten ontzettend gunstig voor jou! Je krijgt dit jaar veel mogelijkheden om lekker op reis te gaan, veel meer dan de voorgaande jaren. Je reisjes zullen niet allemaal naar verre oorden zijn, maar toch in het teken staan van plezier en een tikkeltje luxe. En als je reizen van zakelijke aard zijn, dan zul je er veel aan verdienen. Doe dit jaar ook net iets meer moeite om je klanten face-to-face te ontmoeten, want dat zal echt zijn vruchten afwerpen.

 

Je kunt als Weegschaal sowieso al goed praten, maar dit jaar krijgen je communicatievaardigheden een extra boost. Dit is goed voor je relaties en vriendschappen natuurlijk, maar zeker op werkgebied zul je hiervan profiteren. Dezelfde invloed maakt het ook een uitstekende periode om cursussen te volgen of je bij te scholen, zodat je verder kunt komen in je carrière.

 

Toch staat 2024 vooral in het teken van je thuisfront en gezin. Ben je bezig met renovaties of je huis te verkopen, wees dan dan niet verbaasd als het allemaal wat moeizamer verloopt en langer duurt dan je had verwacht. Misschien is het zelfs een goed idee om naar je makelaar te luisteren als hij aanraadt nog een jaartje te wachten met de verkoop. Moet je echt verkopen, stel dan je verwachtingen bij en blijf niet wachten op de hoofdprijs.

 

Dezelfde invloed zorgt ervoor dat je meer verantwoordelijkheden op je neemt wat betreft je eigen ouders, zeker als hun gezondheid mindert. Het gaat je bijzonder goed af en ze kunnen zich geen beter kind wensen!

 

 

In je relatie heb je wat meer vrijheid en ruimte nodig dan voorheen. Dat kan voor veel verwarring en irritaties hebben gezorgd, maar zal in de loop van het jaar, na maart, weer stabiliseren. Wees niet bang elkaar vrijheid te gunnen, want hier zal je huwelijk alleen maar van profiteren! Kan je partner het echt niet opbrengen, dan kan hieruit blijken dat jullie toch niet zo goed bij elkaar passen als jullie hadden gedacht.

 

 

 

Jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Schorpioen

 

Voor de Schorpioen staat 2024 helemaal in het teken van werk en inkomen. Dit aspect van je leven krijgt nu de sterkste boost in 12 jaar! Je voelt je zelfverzekerd en weet wat je waard bent. Door de invloed van deze energie krijg je volop de gelegenheid om je talenten te ontwikkelen en aan de wereld te laten zien. En als dank daarvoor, zul je rijkelijk beloond worden. Je krijgt meer en makkelijker geld binnen dan voorgaande jaren. Je inspanningen van toen, werpen nu eindelijk hun vruchten af. Maar dat betekent niet dat je je meteen op allerlei riskante ondernemingen moet storten! Vooral halverwege januari en halverwege juni is het belangrijk dat je je niet gek laat maken.

 

Communicatie wordt ook een belangrijk thema voor 2024. Je vindt eindelijk manieren om je angst om in het openbaar te spreken te overwinnen! En je bent niet meer bang om te zeggen wat je denkt. De waarheid brandt op je tong en voelt een onweerstaanbare drang om hem uit te spreken! Gelukkig heb je onder deze invloed ook veel inzichten, waardoor je die waarheid ook op de juiste manier weet te brengen.

 

Op liefdesgebied zorgt Uranus voor veel opschudding. Nieuwe inzichten leiden tot een heel andere kijk op relaties. Je zult hierdoor wat meer ademruimte nodig hebben, en niet alle partners trekken dit even goed. Maar die bereidheid is wel heel belangrijk om je relatie te laten slagen. Lukt dat niet, dan kan er een breuk plaatsvinden. Of als je single bent, kan die opschudding zich juist uiten doordat je ineens de liefde van je leven ontmoet! Hoe dan ook, staan je veel veranderingen te wachten in 2024!

 

Lees meer over je jaarhoroscoop op Horoscoop Luna.nl. Lees ook je daghoroscoop of meer over je sterrenbeeld.