Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Veilig op vakantie

Voor veel Nederlanders het jaarlijkse hoogtepunt; met de auto, camper of caravan lekker een paar weekjes kamperen in Zuid-Europa. Maar om op de uiteindelijke bestemming aan te komen moeten er veel kilometers worden afgelegd. Lange, saaie ritten met veel files. Omdat het in de zomermaanden vaak druk is op de wegen naar de zon is een ongeluk helaas snel gebeurd. En dat is natuurlijk wel het laatste waar je op zit te wachten op weg naar je vakantiebestemming.

Zeker als je met een camper of een caravan op vakantie gaat is het altijd goed uitkijken. De dode hoeken zijn soms bijna niet te overzien. Gelukkig bestaan er hiervoor oplossingen. Zo kun je een achteruitrijcamera draadloos installeren op uw voertuig. Of beter nog, je kunt dit ook laten doen. Dan weet je helemaal zeker dat het goed zit. Geen enge situaties meer in smalle straten. Je hebt altijd overzicht met behulp van een camera op het dashboard. Je kunt precies zien wie of wat zich rond het voertuig bevindt. Hiermee wordt het rijden een stuk veiliger. Een ander voordeel van zo’n camera is dat het helpt bij het parkeren. Met een groot voertuig kan het soms lastig zijn om een plekje te vinden. Een dergelijk hulpmiddel kan dan erg goed van pas komen. Ook bij het verwisselen van baan op een drukke snelweg kan het handig zijn. Met een gemonteerde camera maakt u het autorijden een stuk veiliger. Voor uzelf als bestuurder, uw passagiers en uw mede automobilisten.

Gespecialiseerde bedrijven als van Zwitserland hebben een ruim aanbod in soorten0 camera’s. Daarnaast kunnen de camera’s op maat gemaakt worden, helemaal afgesteld op het voertuig. Voor meer informatie en advies kun je natuurlijk altijd de website bezoeken. Als u veilig op vakantie wilt is dit zeker iets om over na te denken.

http://www.vanzwitserland.nl