Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Tips voor vollere lippen

Veel mensen dromen er van om vollere lippen te hebben. Deze droom kan uitkomen want tegenwoordig zijn er veel middelen om grotere lippen te krijgen. Mooie, volle lippen zijn aantrekkelijk, een schoonheidsideaal en teken van jeugd.

De eerste tip voor grotere uitziende lippen is om de losse velletjes op je lip te verwijderen met een lipscrub. Hier zijn veel verschillende diy( do it yourself) soorten op internet. Een lipscrub hoeft niet duur te zijn en is ook gemakkelijk zelf te maken thuis. Hiervoor heb je maar twee ingrediënten nodig namelijk kokosolie of olijfolie en suiker. Dit moet je dan met elkaar mengen en aanbrengen op je lippen met een draaiende beweging. Ook is het handig om je lippen te scrubben met een oude tandenborstel.  De tweede tip is om lipbalsem te gebruiken. Lippen kunnen vaak droog aanvoelen vooral in de winter. Zorg ervoor dat je ze goed hydrateert en smeer ze genoeg in. Als je wilt dat je lippen er groter uitzien is het handig dat je verschillende lipproducten uitprobeert. Heb je dunne lippen, trek dan met een neutraal gekleurd lippenpotlood de omtrek iets groter dan de vorm van je mond, vul het daarna op met lipstick. De lipstick zal binnen de lijn van de lipliner blijven. Probeer in het midden van je lippen, je lippen te highlighten met lipgloss dit zorgt ook voor een groter effect.

Dit zijn natuurlijk allemaal tips om je lippen groter te laten lijken maar zodra je het lip product afweegt zien je lippen er weer het zelfde uit. Een andere alternatief is om een lipfiller te gebruiker. Een filler kan plaatselijk worden geplaatst en daardoor bijvoorbeeld je mondhoeken weer rechter trekken, de rimpeltjes in en rond je lippen verzachten en zorgen ervoor dat rimpeltjes net boven en onder het rood van je lippen niet meer ontstaan.. Een kliniek deze behandeling kan uitvoeren is Faceland.

http://faceland.nl/