Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Met water zit je altijd goed!

Bij het woord zwembad denken wij Nederlanders, meteen aan een plek waar je met z’n allen in een gebouw geniet van een plek met water. Dit zwemparadijs is vaak voor kinderen bedoeld zodat zij zich niet vervelen in hun vrije tijd. Bij het woord “pool” denken Amerikanen aan een zwembad in de tuin. In Nederland is het niet elke dag zomer, waardoor een eigen zwembad vrij overbodig is. Het kost daarnaast veel moeite om een zwembad te beschermen tegen zaken van buitenaf. Wanneer het bijvoorbeeld herfst is, heb je sprake van vallende bladeren. Je wilt niet dat deze in het zwembad terechtkomen. Wanneer dit wel gebeurt is dat een heel vervelend klusje om op te ruimen. Wanneer je toch besluit om in Nederland een zwembad te bouwen, zorg er dan voor dat je een zwembaddoek aanschaft. Op www.zwembadfolie.nl kun je deze bestellen. 

Wanneer je op vakantie gaat naar een warm land wil je genieten van strand en zee. Op vakantie ben je minder snel geneigd om naar het zwembad van het hotel te gaan en daar je hele vakantie door te brengen. Toch zijn er een aantal zwembaden in het buitenland, waar je zeker naartoe moet gaan voor het ultieme vakantiegevoel. In Mumbai, India heb je de balcony pools. Dit zwembad is ook gevestigd aan een hotel, alleen heb je hier niet te maken met een gezamenlijke zwembad. Op ieder balkon van een kamer resulteert namelijk een privé zwembad. Ook heb je in veel verschillende landen zoals in Maladive en in Bali een infinity pool met uitzicht op de zee of het bos.  

Het hebben van een zwembad is dus onmisbaar wanneer je wilt genieten van de ultieme rust. Dit kan bij een zwemparadijs in de buurt zijn, heerlijk in de achtertuin of luxe op vakantie. Met water zit je altijd goed! 

http://www.zwembadfolie.nl