Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Een tandarts werkstoel van All Dent

Bent u op zoek naar een tandarts werkstoel voor uw praktijk? U kunt diverse werkstoelen vinden bij All Dent. Alle werkstoelen zijn van de beste kwaliteit en zijn volledig afgestemd op uw wensen en geleverd door de beste merken. Elke stoel heeft zo zijn eigen kwaliteiten en eigen specificaties waarin hij uitblinkt. Daarom is er altijd een stoel die goed bij u en uw praktijk past. Het team van All Dent staat graag voor u klaar en daarom kunt u hun volledige service verwachten als het gaat om het inrichten van uw praktijk of wanneer u problemen ondervindt. Laat u adviseren door de specialisten van All Dent welke stoel het beste bij u en uw praktijk past zodat u zeker bent van een goede en duurzame aankoop.

De ComfortMove als tandarts werkstoel

Eén type tandarts werkstoel van All Dent die u kunt kiezen is de ‘ComfortMove’. Deze stoel is gemaakt om rugklachten te voorkomen. De rugsteun biedt genoeg steun en maximale vrijheid om u te bewegen tijdens uw werk. De zitting heeft een vorm van een driehoek om de stand van uw wervelkolom te verbeteren waardoor u minder inspanning hoeft te leveren tijdens het zitten. Deze sotel is eenvoudig maar dynamisch – u kunt namelijk de zitting en hoogte helemaal naar uw eigen behoefte aanpassen. Bekijk deze tandarts werkstoel.

CorrectSit

Een andere stoel die ook zeer goed is voor uw zeer is de Correctsit. Ook deze zorgt ervoor dat u minder inspanning hoeft te leveren tijdens uw werk. Op de stoel zit een kantelmechanisme waardoor u de diepte en de hoogte van uw rugsteun zelf kan instellen. Gezien deze stoel makkelijk aan te passen, is deze stoel geschikt voor iedereen (ongeacht het gewicht).

ErgoSolex

De ErgoSolex is anders dan de twee voorheen beschreven werkstoelen. Deze stoel is namelijk niet alleen geschikt om te zitten maar is ook geschikt voor een staande werkhouding. Gezien het voorste gedeelte van de stoel smaller is waardoor u hoger kunt zitten, kunt u deze stoel gebruiken om uit te rusten als u een staande werkhouding aanneemt. U hoeft minder uw rug te strekken waardoor uw onderrug de ’S-vorm’ aanneemt.