Kerts idee
Image default
Society / Holidays

De schoenen van Shoelia

Bij Shoelia kunt u terecht voor kleurrijke en aparte herenschoenen. Ook voor speciale gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan trouwschoenen!

Shoelia: de winkel

Shoelia is gevestigd in Veenendaal in de provincie Utrecht. Wij bestaan sinds 2013 en zijn sindsdien uitgegroeid tot een grote naam binnen de schoenenmarkt. Dit is ons gelukt door trouw te blijven aan onze kwaliteit. Al onze schoenen worden nog steeds met de hand gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Bij ons krijgt u alleen het beste van het beste! Wij zijn een echt familiebedrijf en hebben grote liefde voor het schoenenvak. Wij zijn dan ook begonnen met onze winkel nadat wij merkten dat er geen schoenenwinkel was die de schoenen maakte waar wij juist zo van houden, namelijk kleurrijke en bijzondere schoenen. Er waren nog veel meer mensen die op zoek waren naar schoenen met een bijzondere print, uitvoering of kleur, kwamen wij achter en zodoende startten wij dit avontuur.

Uw eigen schoenen ontwerpen

Naast ons maandelijks wisselende assortiment schoenen, hebben wij ook nog schoenen die u zelf helemaal kunt ontwerpen. Wij snappen dat u misschien op zoek bent naar echt unieke schoenen. In dat geval kunt u zelf aan de slag met het ontwerp. U kunt in dat geval zelf uw model, materiaal, kleur en type zool kiezen. Daarnaast kunt u de schoenen personaliseren door initialen of een belangrijke datum in de schoenen te zetten. Wilt u bijvoorbeeld aparte trouwschoenen, dan is het leuk om uw trouwdatum erin te laten zetten. Het is zelfs mogelijk om schoenen te laten maken geheel in de huisstijl van uw bedrijf! Zo maakt u op een grappige en super originele manier reclame voor uw bedrijf!

Service en kwaliteit

In de toekomst hopen wij Shoelia nog verder uit te kunnen breiden. Voor nu houden wij vooral vast aan ons unieke concept en de uitstekende uitvoering hiervan. Onze persoonlijke service en hoge kwaliteit is bij ons het meest belangrijk. Onze kernwaarden zijn dan ook handgemaakte kwaliteitsschoenen met een bijzondere print en een persoonlijke aanpak en goede service.