Kerts idee
Image default
Society / Holidays

De nieuwe Spark

Je hebt ‘m vast al gezien als je een klein beetje verstand hebt van drones. De nieuwe DJI Spark. Met deze geweldige nieuwe drone kun je tal van dingen doen die met de Mavic niet mogelijk waren. Wij zij verliefd.

Wat maakt de Spark zo goed?

Allereerst kun je de drone nu besturen met handgebaren. Dit wil zeggen dat je niet per se meer een afstandsbediening nodig hebt en dat je een groepsfoto kan maken waar iedereen op staat. Je geeft de kleine drone aan met je handen waar deze heen moet vliegen en wanneer de foto gemaakt dient te worden. 

Past gewoon in je zak

We zeiden het zojuist al even, de Spark is extreem klein. Zo klein zelfs dat deze gewoon in je binnenzak past. Dat was voorheen met de Phantom of de Mavic nog wel even een andere verhaal. Je kunt daarom de drone ook perfect meenemen op vakantie en je reisfoto’s ermee schieten. Met de Mavic zorgde dit namelijk bij sommige luchtvaartmaatschappijen voor wat problemen omdat je de batterijen niet mocht meenemen. Die van de Spark zijn zo klein dat dit geen probleem is.

Wil jij de nieuwe Spark snel kopen? Je kunt ‘m nu in de meeste winkels in Nederland krijgen. Wel kan het zijn dat de prijs verschilt, daarom raden we je aan om op Drone123.nl te kijken voor een handig overzicht. Zo ziet je meteen waar je ‘m het goedkoopst kunt krijgen.