Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Bijzonder cadeau voor een stel dat 40 jaar getrouwd is

Over een bijzonder cadeau gesproken voor een stel dat 40 jaar getrouwd is. Wij hebben het gevonden op de website van Jilster! Mijn schoonouders wilden altijd al eens de voorpagina behalen van een krant of van een tijdschrift. Nou dan. Ze hebben het gekregen. En wel in de vorm van een cadeau voor hun 40 jarige huwelijksdag. 40 jaar getrouwd, is natuurlijk een feestje waard. Dat vonden mijn schoonouders nu ook. Ze wilden vieren dat ze maar liefst 40 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt en nog steeds erg blij en dankbaar zijn met en voor elkaar. Het is natuurlijk niet iedereen die trouwt, gegeven. Maar liefst 40 jaar lief en leed met elkaar delen. Enerzijds een hele kunst wanneer twee, vaak verschillende, persoonlijkheden het ja-woord aan elkaar geven. Anderzijds zo vanzelfsprekend als je van elkaar houdt. Dan wil je geen dag zonder elkaar.

40 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig

Mijn schoonouders zijn dus maar liefst 40 jaar getrouwd. Wij, kinderen en kleinkinderen, wilden hen samen met al hun kleinkinderen, een gedenkwaardig cadeau schenken. Een cadeau dat in chronologische volgorde stukjes uit hun leven laat zien. Ter herinnering, om nooit meer te vergeten. Uniek en heel speciaal. Via Jilster is ons dat gelukt. We hebben met ons allen een heuse zelfgemaakte Glossy samengesteld. Samen maar toch apart van elkaar foto’s uitgezocht, teksten gemaakt en iedereen heeft één of zelfs meerdere pagina’s gevuld. Samen hebben we er een prachtig cadeau van gemaakt. We hebben één van de vele sjablonen gebruikt om de pagina’s nog wat extra’s te geven. Geheel in de sfeer van de reden van het ‘waarom’ van dit bijzondere cadeau.

40 jaar getrouwd? Dat verdient een cadeau

Op de voorpagina natuurlijk een foto van het lieve stel dat maar liefst 40 jaar getrouwd is. Een foto van de dag dat ze 40 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Een foto van alleen mijn schoonouders. En daarnaast natuurlijk nog een foto van de hele familie die zij hebben ‘voortgebracht’. Alle kinderen, aangetrouwden, kleinkinderen en ja zelfs het achterkleinkind hebben voor deze speciale aangelegenheid alles aan de kant geschoven om deze bijzondere en unieke foto te maken. Dat haal je immers maar één keer in je leven, 40 jaar getrouwd zijn. De eenvoudige werkwijze van Jilster heeft ervoor gezorgd dat we samen een prachtig, uniek, zeer waardevol en emotioneel cadeau van hebben weten te maken. kijk voor meer informatie over 40 jaar getrouwd cadeau op www.jilster.nl