Kerts idee
Image default
Bedrijven

Waarmee moet ik mijn kerstdozen vullen?

Wil jij je werknemers verassen met Kerst? Koop dan kerstdozen en vul ze op met allerlei lekkernijen. Zo’n goedgevuld kerstpakket is één van de leukste dingen die je als baas kunt geven rond de feestdagen. Koop een prachtige kerstdoos bedrukt met rendieren, kerstballen of kerstbomen en vul deze met geschenken naar keuze. En wat kan naast al die lekkernijen zeker niet ontbreken? Het opvulmateriaal kerstpakket natuurlijk! In deze blog geven we je tips voor het opvullen van je kerstpakket en welk opvulmateriaal je het beste kunt gebruiken.

Kerst valt vroeg dit jaar

Moet ik nu al aan kerstdozen denken? Jazeker! De pepernoten liggen immers alweer bijna in de winkel, mensen komen terug van vakantie, en waar gaan ze dan naar uitkijken? Juist! Kerst! Het kan dus zeker niet kwaad om als werkgever nu alvast uit te kijken naar de juiste kerstdoos voor dat felbegeerde kerstpakket. Het laatste wat je immers wilt is in december ontdekken dat de dozen al uitverkocht zijn. En ook al brand het zonnetje misschien nu nog fel op je bolletje, denk er ook maar eens over na wat je in dat pakket gaat stoppen.

Een kerstdoos vullen met klassieke lekkernijen

We kennen natuurlijk allemaal wel het klassieke kerstpakket; een prachtige kerstdoos gevuld met lekkernijen zoals ragout, luxe chocolade, nootjes, een lekker wijntje en wat smeerkaas. Eigenlijk hebben we waarschijnlijk allemaal weleens zo’n kerstpakket gekregen, of niet? Sterker nog, het zal ons niks verbazen als sommige van die klassieke producten nog steeds in je voorraadkast staan.

Waarom? Omdat zo’n kerstpakket, hoe leuk en klassiek ook, niet altijd aansluit bij iedereen. Zo vindt niet iedere werknemer het hartverwarmend om een twijfelachtig zakje nootjes te krijgen. En die collega die last heeft van lactose-intolerantie? Die maak je niet echt blij met zo’n lekker smeerkaasje…

Maar welke opvulling moet ik dan gebruiken?

Toegeven? Die klassieke opvulling van een kerstpakket kan, maar het kan ook zoveel leuker! Zo kun je bijvoorbeeld een vragenlijst rond laten gaan op kantoor. Wat zijn de guilty pleasures van jouw werknemers? Vervolgens verras je ze met lekkernijen, die ze ook nog eens daadwerkelijk opeten.

Heb je een bedrijf met veel lokale werknemers? Verras ze dan met een goedgevulde kerstdoos met streekproducten. Denk bijvoorbeeld aan honing van een lokale imker, een lokaal gebrouwd biertje en kazen van de boer om de hoek. En die collega die het altijd heeft over lactose-intolerantie? Tja, die zal niet helemaal blij zijn met de kaasjes, maar er is natuurlijk een grens in hoe ver je kan gaan. 

Het juiste opvulmateriaal kerstpakket kiezen

Heb je de juiste producten gekozen voor jouw kerstpakket? Dan komt er nog een belangrijke keus; welk opvulmateriaal kerstpakket kies je? Je kunt natuurlijk gaan voor het klassieke houtwol. Dit is heerlijk geurend, werkt schokabsorberend en geeft een natuurlijk uitstraling. Een soortgelijk opvulmateriaal kerstpakket is papierwol. Deze opvulling heb je ook nog eens in verschillende kleuren en zal zeker in de smaak vallen bij je werknemers.

Wil je een echt mooie opvulling hebben voor je kerstpakket? Dan moet je kiezen voor Sizzlepak. Dit vrolijke, decoratieve en beschermende opvulmateriaal is te verkrijgen in bijna alle kleuren van de regenboog. Door de bijzondere vorm van de papieren strookjes, werkt dit opvulmateriaal bijzonder schokabsorberend. Zo weet je zeker dat al die lekker potjes met olijfjes en ansjovis en je wijnfles netjes aankomen bij je werknemer. En natuurlijk dat lekker smeerkaasje😉. Fijne Kerst!

https://www.profipack.nl/