Kerts idee
Image default
Bedrijven

Voer nu een pentest uit!

Heb jij net nieuwe software ontwikkelt en wil jij graag door middel van een handige pentest alle zwakke punten eruit halen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou namelijk verschillende soorten penetratietesten aan, die jij kunt gebruiken om jouw nieuwe software zo veilig mogelijk te maken. Op de website van dit bedrijf vind je verdere uitleg over wat een pentest precies is, en waarom dit zeker weten een echte aanrader is om te laten uitvoeren. Wil jij dus meer weten? Neem dan zeker nu snel een kijkje op de website van dit bedrijf om je in te lezen!

Zwakke punten

Als jij ervoor kiest om een pentest te laten uitvoeren door dit bedrijf, zal je er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Een penetratietest is ideaal om te laten uitvoeren als jij net nieuwe software hebt ontwikkelt. Met een pentest kom jij snel te weten waar er eventuele zwakke punten liggen en kan je die gelijk versterken voordat er échte gevaren binnendringen. Dit kun je laten uitvoeren op je software, op een website en zelfs op een app! Zo weet jij dat alles zo veilig mogelijk zal zijn voor jouw klanten en jouw eigen medewerkers!

Opties

Een pentest laten uitvoeren door dit bedrijf is zeker erg hoog aangeschreven. Naast het feit dat ze al jarenlang ervaring hebben in dit gebied, hebben ze ook verschillende pentest pakketten waar jij uit kan gaan kiezen. Bij een van de pakketten voeren ze bijvoorbeeld een pentest uit zonder dat ze weten waar ze naar op zoek zijn. Ze zullen dan net alsof doen dat ze hackers zijn. Met zo een pentest kom je er snel achter waar er onopgemerkte zwakke punten liggen en kun je die gelijk gaan versterken. Wil jij meer lezen over pentesten? Neem dan snel een kijkje op de website!