Kerts idee
Image default
Bedrijven

Lichtstrengen met gekleurde lampjes

Het is weer tijd om de kerstverlichting op te hangen. Daarvoor kan je allemaal verschillende soort kerstverlichting gebruiken. De warm witte kerstverlichting is natuurlijk hartstikke bekend. Er zijn ook andere leuke soorten verlichting naast de warm witte lampjes. Kerstverlichting.nl heeft enorm veel verschillende soorten kerstverlichting in het assortiment. Denk dan bijvoorbeeld aan kerstverlichting met gekleurde lampjes! Naast alle clusterverlichting, ledverlichting en kerstfiguren, heeft kerstverlichting voor de variatie lichtstrengen met kleurtjes. In deze blog vertellen wij je alles over deze lichtstrengen. Veel leesplezier!

Light strings met kleurtjes

Light strings, oftewel lichtstrengen, kunnen een mooi effect geven. Je hebt lichtstrengen met zowel warm witte lampjes, maar ook met gekleurde lampjes. Je kan dus zelf kiezen waar je van houdt en het is erg leuk om het eens af te wisselen eens in de zoveel tijd. De meeste mensen hebben: warm witte lampjes erg veel in hun woning of tuin hangen. Een ander kleurtje is daarom erg leuk en zorgt voor wat meer variatie in de verlichting!

Verlichting met kleurtjes bij Kerstverlichting.nl

Kerstverlichting.nl heeft veel soorten kerstverlichting in het assortiment. Zo ook veel verschillende kerstverlichting met gekleurde lampjes. De lichtstrengen zijn er in allemaal verschillende soorten en maten. Er zit vooral veel verschil in de variatie van de kleuren. Zo is het verschil in lichte en donkere kleuren erg duidelijk te zien. Bij kerstverlichting.nl is er bijvoorbeeld een witte RGB lichtstreng van 10m verkrijgbaar. Het snoer van deze lichtstreng is wit, en de lampjes zijn erg helder. Dit zorgt voor veel licht in je tuin of in je woonkamer. Naast witte gekleurde lichtstrengen, heeft kerstverlichting.nl ook zwarte lichtstrengen. De lampjes die in de zwarte lichtstrengen zitten, zijn ook wat donkerder dan normaal. De wat donkere uitstraling zorgt voor een mooi effect en creëert een warme sfeer. Dit brengt het echte kerstgevoel terug in je tuin of in je woonkamer.

https://kerstverlichting.nl/winkel/kerstverlichting/boomverlichting/rgb-lichtstreng-10m/