Kerts idee

Kerst Cadeau Per Post

Brievenbusbanket.nl

Het lekkerste kerst cadeautje per post

Wij van brievenbusbanket.nl hebben dit jaar een heerlijk kerst cadeautje die we bezorgen door heel Nederland. Ons spciaal ontworpen Kerst gebak komt binnenkort online en is een origineel maar vooral lekker cadeautje per post die u kunt bestellen. 

Het cadeautje per post zit in een brievenbus doosje, dit betekend dat het door de brievenbus past van de ontvanger en deze dus niet thuis hoeft te zijn voor de levering, wel zo makkelijk.

Met een mooie strik om het doosje en een kerst-achtige verpakking wordt dit een mooie eye-catcher onder de boom.

Maten

U kunt uw kerst cadeautje per post in verschillende maten bestellen, zo zit de standaard maat in een A6-formaat brievenbus doosje, maar u kunt ook large (twee stuks in een A5-formaat doosje) of extra large (vier stuks in een A4-formaat doosje) bestellen. Zoals altijd passen al onze doosjes door de brievenbus.

Andere soorten gebak per post

Bij brievenbusbanket kunt u ook onze standaard soorten gebak per post bestellen. Dit zijn onder andere ambachtelijk gebakken; Haagsche Hopjes Banket, Walnoot Sinaasappel Banket, Chocolade Banket en Kaneel Banket. Ook kunt u kiezen uit een combinatiebox van twee tot vier soorten gebak per post.

Verzenden en bezorgen

U kunt dagelijks tot 23:59 bestellen en ervoor kiezen om het de volgende werkdag al te laten leveren, we werken samen met VanavondBezorgd.nl die momenteel het hoogste afleverpercentage van de bezorgdiensten in Nederland hebben. Uw bestelling zit in een brievenbus doosje, dus het past door uw brievenbus waarbij de afmetingen wettelijk bepaald zijn.

https://www.brievenbusbanket.nl/content/17-kerst-cadeau