Kerts idee
Image default
Beauty en verzorging

Heerlijke behandelingen in de schoonheidssalon

Ga je op bezoek naar de schoonheidsspecialiste in Nijmegen? Dat is even heerlijk verwennen. Je kunt daar natuurlijk heen gaan voor een behandeling voor je huid of gezicht, maar je kunt ook gebruik maken van de actie van de maand. Elke maand is er een behandeling in de aanbieding. Deze maand is de behandeling ontharen met een laser de actie van de maand bij schoonheidsspecialiste in Nijmegen. Zeker met de zomer voor de deur is dat een goed idee om te doen.

Ontharen met laser

De actie van de maand bij schoonheidsspecialiste in Nijmegen  is een behandeling laser ontharen tegen gereduceerd tarief. In no time heeft u zo weer gladde benen of oksels.  Met de zomer is dat een fijne aanbieding. Want met een beetje geluk kun je dan vaak korte rokjes en jurkjes dragen. Mooie gladde benen is dan wel fijn. Het ontharen van het lichaam met een laser is zeer effectief en pijnloos. Er wordt gebruik gemaakt van een laser om ongewenste haartjes te verwijderen. De laser zendt laserstralen uit die diep in de huid dringen en beschadigen daarmee de haarzakjes waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Hierdoor worden uw lichaamsdelen dus na verloop van tijd geheel haarvrij. Al na een paar behandelingen zult u merken dat er veel minder haren groeien. Met de actie van de maand kunt u tegen een gereduceerd tarief deze behandelingen laten uitvoeren bij de schoonheidsspecialiste in Nijmegen.

Andere behandelingen bij de schoonheidsspecialiste in Nijmegen

Bij de schoonheidsspecialiste in Nijmegen kun je de behandeling laser ontharen boeken. Maar je kunt er ook nog andere behandelingen boeken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke huidmassage en masker. Of een dieptereining peeling waardoor heel je huid weer even is schoon gemaakt. Hierdoor heb je een stralende huid en zijn niet alleen je benen maar ook je gezicht en de huid ook klaar voor de zon