Kerts idee
Image default
Beauty en verzorging

Ingrediënten voor VI Peel

Glycolzuur is onze held alfa-hydroxyzuur (AHA). Het is een geliefd ingrediënt in de wereld van de huidverzorging omdat het helpt een heldere, jeugdigere huid te onthullen. Omdat het een kleine AHA is, kan glycolzuur dieper doordringen in de bovenste lagen van de huid dan de meeste topische ingrediënten, waardoor het serieus werk kan verrichten. Ons favoriete deel over glycolzuur? Het kan toekomstige tekenen van veroudering helpen voorkomen door de celvernieuwing aan de oppervlakte te stimuleren, de stevigheid van de huid te helpen verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te helpen minimaliseren.

Retinol heeft in zijn eentje de manier veranderd waarop we voor onze huid zorgen. Alleen al de voordelen van retinol voor celvernieuwing en anti-veroudering maken het een must voor alle huidtypes – zelfs voor degenen met een gevoelige huid of ernstige acne. We raden je aan om klein te beginnen en het gebruik van retinol langzaam op te bouwen. Begin één keer per week en voer het gebruik vanaf daar op naarmate je huid toleranter wordt.

Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, heeft vele voordelen voor uw huid. Niacinamide is effectief in het verbeteren van de teint en textuur van de huid wanneer het alleen wordt gebruikt of in combinatie met andere ingrediënten in uw korean skincare huidverzorgingsroutine. Niacinamide verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert het ontstaan van rimpels en een slappe huid.

Als je je afvraagt wat ceramiden zijn en waarom je ze nodig hebt, lees dan verder voor alle informatie die je nodig hebt over deze waardevolle traktatie voor je huid. Ceramiden is een natuurlijke verbinding die de ceramiden in de bovenste laag van uw huid nabootst. De rol van deze stof is uw huid bijeen te houden door watermoleculen aan te trekken en ze op hun plaats te houden. Ceramiden helpen een beschermende laag te vormen op het buitenste deel van uw huid om vochtverlies te voorkomen, wat kan gebeuren als uw huid niet goed beschermd is met vochtinbrengende crèmes.

Vitamine E is een antioxidant. Antioxidanten zijn voedingsstoffen die een deel van de schade blokkeren die wordt veroorzaakt door vrije radicalen, schadelijke verbindingen in het lichaam. Ze spelen een rol bij kanker, hartziekten en andere ziekten. Voedingsmiddelen met veel vitamine E zijn noten, zaden en spinazie. Het kan oraal worden ingenomen of plaatselijk worden aangebracht en wordt vaak gebruikt om te helpen bij huidaandoeningen en om ernstig beschadigde huid te herstellen door cellulair herstel van zonneschade te bevorderen en littekens en brandwonden te minimaliseren.