Kerts idee
Image default
Beauty en verzorging

De leukste adventskalenders voor vrouwen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vrouw? De zoektocht is voorbij! Rond de feestdagen is het erg leuk om een vrouw een adventskalender cadeau te doen. Met zo’n kalender kan ze de dagen voor Kerstmis aftellen. Ieder vakje bevat een deurtje die je mag open maken. Vanaf 1 december tot 24 december kun je dan elke dag een deurtje open maken. Achter de deur zit een verrassing. Welke dit is, dat bepaal jij. Er bestaan namelijk een heleboel adventskalenders die het geven waard zijn! Denk bijvoorbeeld aan beauty producten, make-up, parfum en chocolade.

Beauty producten

Het leukste om cadeau te doen voor vrouwen is natuurlijk een beauty adventskalender. Deze bevat een mix tussen allerlei beauty producten. Denk bijvoorbeeld aan dagcreme, gezichtsserum, douchegels, shampoos maar ook make-up zoals lippenstift, mascara, oogschaduw en foundation. En dan allemaal in een mini formaat. Op die manier heeft de vrouw aan wie je het cadeau doet elke dag een beauty cadeau! 

Make-up producten

Je kunt ook een adventskalender voor vrouwen kopen met alleen make-up producten er in. Deze zijn er in allerlei formaten. Verschillende merken brengen ieder jaar weer een nieuwe variant uit. Denk bijvoorbeeld aan populaire merken, zoals Maybelline, Benefit, Essence en NYX Professional Make-Up. Zij verstoppen vaak de meest populaire producten in een mini-formaat in de kalender. En dan wordt het aftellen geblazen! Met een make-up adventskalender kun je eigenlijk niet de plank misslaan.

Mini parfums

Ja, er bestaan ook speciale adventskalenders met parfum! Speciaal voor alle parfumliefhebbers onder ons. Zo kun je elke dag variëren qua parfum. Een parfum kalender bevat vaak ook geurtjes in mini formaten. Anders wordt het wel heel duur natuurlijk! Iedere dag een ander geurtje om op te doen, vinden vrouwen vaak ook erg leuk. Zo kunnen ze iedere dag hun parfum bij hun mood of outfit matchen. Zoete parfum bij roze en kruidige parfum bij zwart!

Luxe chocolade

Tja, vrouwen houden nu eenmaal van chocolade! Hoe lekker is het dan om een adventskalender met chocolade cadeau te geven? Ook deze kun je zo goedkoop maken als je zelf wilt. Je kunt voor een goedkope adventskalender gaan, maar je kunt ook voor een luxe variant gaan met allerlei luxe chocolaatjes er in. En niks is zo fijn als iedere dag een chocolaatje mogen eten! Vooral wanneer dit van bijvoorbeeld het merk Lindt, M&M’s of Milka is. Lekker!

 

https://beautyfavorieten.nl/