Kerts idee
Image default
Gezondheid

Gember shots worden steeds populairder, maar waarom?

De Gember shots zijn al een tijdje in opkomst, maar worden nog steeds met de minuut populairder. Dit komt omdat er een trend op tiktok rond gaat en er steeds meer mensen bekend worden met de gezondheidsvoordelen.

Tiktok trend met gembershot.

Sinds het begin van corona gaan er filmpjes rond met mensen die geen reuk of smaak meer hebben als gevolg van het virus. Deze mensen nemen dan een gembershot en kunnen dan voor een tijdje weer dingen ruiken en proeven. Zij filmen dat ze een shotje nemen en zetten het op de social media app Tik Tok. Iedereen die corona heeft gehad en dit voorbij ziet komen, wil dit natuurlijk proberen om te kijken of dit echt werkt. En zo komen er steeds meer filmpjes bij en dus worden ook de gember shots steeds populairder. Dit zal natuurlijk niet meer zo heel lang duren, maar het heeft wel heel erg mee geholpen aan de populariteit van de gember shots.

Gezondheidsvoordelen van gember.

Gember is een specerij waar heel veel gezondheidsvoordelen aan zitten. Het heeft bijvoorbeeld een goede werking op de spijsvertering, ook heeft het een ontstekingsremmende werking en daarnaast reguleert gember de bloedsuikerspiegel. Er is echter één probleem, hoe kun je de gember het best weg krijgen want het is niet eetbaar? Daar is maar één antwoord op door middel van een gembershot, hier zitten namelijk nog andere smaken aan toegevoegd zoals bij The Juice Factory. Daar wordt er limoen, appel en een vleugje honing toegevoegd aan de gember shots, met deze combinatie komt er een heerlijke gembershot. Deze toevoegingen hebben ook geen effect op de werking van de gember, maar al deze voordelen die gember heeft op de gezondheid zorgt er wel voor dat de gembershot heel populair aan het worden is.

Waar kan ik een gembershot bestellen?

Dit kan op de site van The Juice Factory www.Thejuicefactory.nl. Daar zijn Shot Pakketten te bestellen, deze pakketten bestaan uit Ginger Boosts, Carrot Boosts, Pear Boosts en Spicy Boosts. Maar de gember shots zijn ook los te bestellen en ze zitten ook inbegrepen bij de detox kuren.