Kerts idee
Image default
Bedrijven

De leukste kerstpakketten ideeën van 2020

De leukste kerstpakketten van dit jaar zitten vol met allerlei lekkernijen waarbij een artikel in het pakket het thema leidt. Er is zowel keus om een pakket te geven voor een gehele afdeling met één thema. Of kies voor kerstpakketten 2020 met een specifiek thema gericht op die speciale collega. Kort gezegd, er is ruime keus. Want over de jaren heen is deze traditie zo uitgebreid dat het niet alleen bij een Nederlandse traditie blijft. Ook landen zoals België en Duitsland doen voortaan mee met het bedanken van hun personeel rond kerst.

Populaire kerstpakketten thema’s

Uiteraard blijven kerstpakketten meningsgebonden of zij het goed zullen doen. Met behulp van de  analyses van vorig jaar zijn dit de populairste thema’s die altijd goed zullen worden ontvangen.

Goedgevulde kerstpakketten

Een goedgevuld kerstpakket staat gelijk aan een blije medewerker. Deze pakketten zijn relatief niet duur en bevatten een groot aantal inhoudsartikelen waardoor het mooi en groot oogt. Dit thema staat al in de afgelopen 5 jaar op plaats 1 best verkochte kerstpakketten thema’s. Dit kerstpakket hoeft niet zorgeloos gevuld te zijn. Maar aan dit pakket hangen ook diverse sub-thema’s. Zo heeft u een ideaal gevuld kerstpakket om een geweldige en heerlijke avond te vullen. Ook kunt u met diverse andere pakketten een thuisbioscoop opzetten met de lekkernijen die erin zijn verwerkt, of is het heerlijk om op tv een vuurtje op te zetten en heerlijk in de fleece dekens te duiken met een kop warme chocomel.

Landenthema

Sinds dit jaar een splinternieuw thema die het in 2019 ontzettend goed deed. Dat zijn de kerstpakketten met een landenthema geeft Kerstpakketten idee aan Geen specifieke rode kerstmannen in het pakket, geen witte sneeuw verpakking of eigenlijk iets dat met kerst te maken heeft bij dit thema. Dit thema gaat specifiek over diverse landen die eigenlijk helemaal niets te maken hebben met koud en sneeuw. Hierbij kunt u denken aan Spanje, Italië en Frankrijk of kies lekker voor iets mediterraans zoals Mexico! U kunt denken aan pakketten met heerlijke Spaanse tapas, Italiaanse gerechten, Franse wijn en heerlijke Mexicaanse nachos!

Kleurencombinaties

Veel mensen die aan kerstpakketten denken die hebben vaak iets kleurrijks in gedachte. En dat is maar goed ook! Dit zorgt voor leuke unieke ideeën waarbij er alleen rekening gehouden wordt met kleur. Deze kleuren kunnen variëren van bedrijfskleur tot aan verschillende thema’s binnen het bedrijf. Gaat u voor een typische kerst? Kies kleurtjes zoals kerstman rood of sneeuwwit. Wilt u toch kiezen voor een luxere uitstraling? Er zijn ontzettend mooie samengestelde kerstpakketten die mooi en lux ogen door een mooie combinatie te maken tussen de kleuren zwart en goud. Deze kerstpakketten lijken rond de €75,- waard te zijn, maar in feite zijn deze ook beschikbaar vanaf €15,- per stuk.

Reiskoffer kerstpakketten

Het lijkt tegenstrijdig in verband met de huidige situatie waarin we nu leven met covid-19. Maar zodra alles weer opengaat kunnen u en uw personeel niet wachten om aan de vier muren te ontsnappen. Daarom is een reiskoffer een super tof idee als thema voor het kerstpakket voor dit jaar! Ook dit thema heeft verschillende sub-thema’s die er voor zorgen dat u een reiskoffer pakket kunt vinden voor vrijwel iedere gelegenheid.

Goede tip

U kunt inspiratie ophalen bij artikelen zoals deze, maar de beste en leukste cadeaus komen vanuit u. Zorg er voor dat u alleen inspiratie ophaalt en dit niet als leidraad gaat zien bij het kiezen van uw ideale pakket!