Kerts idee
Image default
Bedrijven

De grond verharden met grindroosters

Om je grond te verstevigen is het een manier om dit te doen door middel van sterke grindroosters. Het is een ideale manier om een zachte bodem te verharden en worden gemaakt uit duurzame middelen waardoor je ook nog duurzaam bezig bent. Er wordt een perfect en optimaal systeem aan je aangeboden en je bent altijd verzekerd van de beste en hoogwaardigste kwaliteit van de grindroosters. Omdat de grindroosters gemaakt zijn middels een kliksysteem zijn deze makkelijk te leggen en daarnaast zijn ze ook in diverse uitvoeringen te verkrijgen in de winkel en webshop. Er wordt een enorme klus voor je uit handen genomen, want voordat het pakket  van 12 platen bij je wordt geleverd zijn deze al helemaal gemakt zodat deze goed in elkaar kunnen schuiven.

 

Gemakkelijk te leggen in een handomdraai

Je legt de grindroosters van 1,33 vierkante meter binnen een handomdraai en door middel van de structuur die van de grindroosters open is kan hier gemakkelijk gras doorheen groeien en sluit je niet in een keer alles af. Ook kan je hier drainage toepassen, omdat de gaten open zijn en hier dus gemakkelijk water door kan weglopen Ideaal voor op landbouw of in een voortuin bijvoorbeeld. Vaak worden de grindroosters ingezet in garages of opritten, omdat je hier makkelijk grind in kunt storten om het op te vullen en weg een harde ondergrond te hebben. Ook kan je ze vullen met zand of aarde.

 

Een hardere grond

Je kunt met de grindroosters zorgen voor een verharde ondergrond zonder dat daar iets van te zien is. Wanneer je normaal je auto parkeert op een ondergrond van grind weet je dat de banden hierin kunnen wegzakken en het hele pad wordt bestrooid met grind, maar met de grindroosters is dit niet het geval en lijkt het net alsof je op steen parkeert.