Kerts idee
Image default
Cadeau

Zet je werknemers het zonnetje met een pakket

Bij Kranen Kerstpakket heb je een enorm ruime keuze uit het samenstellen van de pakketten voor je werknemers of voor bijvoorbeeld een familielid die je graag wilt verassen in deze periode van het jaar, waar het toch allemaal draait om het een hart onder de riem steken bij elkaar en het verblijden van een ader met een cadeau of goed gezelschap. Vaak is deze periode van het jaar een ideaal moment voor werkgevers om de werknemers die hij of zij in dienst heeft een keer in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al het werk dat door hen is uitgevoerd in het afgelopen jaar. Bij deKranen Kerstpakket kan je dan een leuk pakket voor iedereen samenstellen om hen te verassen en blij te maken.

Samenstellingen

Op de websiteKranen Kerstpakket vind je alles wat je nodig hebt bij het samenstellen van het kerstpakket. Met meer dan drie duizend artikelen weet jij zeker wel een leuk pakket in elkaar te flansen en je werknemers te voorzien van een leuk pakket waar zij van kunnen genieten. Geheel afhankelijk van je budget en het bedrijf waar je werkt kan je kiezen voor de leukste artikelen bijKranen Kerstpakket. Met de collectie van het vorige jaar zijn heel veel leuke pakketten samengesteld en die zijn ook allemaal op de website te vinden, zodat je wat inspiratie kunt opdoen voor jou pakket of misschien wel precies hetzelfde pakket bij hen kunt bestellen. 

Bekijken assortiment

Als je er niet goed uitkomt wat je in het kerstpakket moet doen, dan kan je niet alleen maar op de websiteKranen Kerstpakket kijken naar de artikelen die je kunt toevoegen aan het pakket, maar je kunt ook een langs gaan bij een van de 5 showrooms in het land Hier krijg je dan nog meer inspiratie en kun men je ook helpen bij het maken van jouw perfecte pakket.