Kerts idee
Image default
Cadeau

Zeer goedkope Kerstpakketten voor jou medewerkers

Het jaar 2020 is bijna voorbij en u wilt het jaar goed afsluiten met uw personeel. Wat is beter om uw appreciatie te tonen dan kerstpakketten geven aan uw personeel? Onze kerstpakketten zijn voorzien van een aantal leuke voedingsmiddelen, kaartjes en noem maar op. U kunt ook zelf uw kerstpakket samenstellen. Wilt u gewoon iemand verrassen met onze 2020 kerstpakketten? Dat kan ook. Wij kunnen het zo persoonlijk mogelijk maken zoals u dat wilt. U geeft aan hoe uw 2020 kerstpakket eruit moet zien en wij doen de rest. Wilt u meer informatie over onze kerstpakketten 2020? Neem gauw contact met ons op. 

Waarom kerstpakketten?

Waarom zou u kerstpakketten voor uw personeel of een kennis moeten kopen? De situatie van 2020 heeft veel gedaan met de economie van vele landen. Met een kerstpakket geeft u op een unieke manier een kleine ondersteuning. Onze kerstpakketten 2020 bestaan uit verschillende levensmiddelen zoals salami, tomaten, kaas, brood en noem maar op. 2020 is het jaar om uw personeel of kennissen met een kerstpakket te verrassen. Onze kerstpakketten zijn voorzien van een heleboel handige producten en zijn wij gegarandeerd dat u iemand ermee zal verrassen. Sluit het jaar 2020 af door leuke kerstpakketten aan uw personeel, familie of vrienden te geven. 

Kosten

Onze kerstpakketten verschillen allemaal, omdat wij die maken aan de hand van de wensen van de klant. Daarom kunnen wij geen vast prijskaartje aan onze kerstpakketten zetten. Elk kerstpakket is uniek. U geeft aan wat u in zo een kerstpakket zou willen en wij voeren uit. Als u nog geen idee heeft van hoe de kerstpakketten eruit moeten zien, kunnen wij u ook helpen met leuke ideetjes. Wij zijn inmiddels ervaren en draaien al jaren mee in het maken van kerstpakketten. Wij zijn het bedrijf die u kunt benaderen om het jaar 2020 goed af te sluiten door anderen te verrassen met zo een prachtig kerstpakket.