Kerts idee
Image default
Woning en Tuin

Tips om een ​​kerstboom Haarlem te kiezen

Weten hoe je je kerstboom groen en geurig kunt houden nadat je hem hebt versierd, is een vaardigheid die veel mensen missen als ze eenmaal hun boom hebben gekozen. Veel experts zijn van mening dat een menselijke fout ervoor zorgt dat bomen 90% van de tijd falen. Als je niet dezelfde fout wilt maken en teleurgesteld wilt zijn in je boom, dan moet je dit artikel lezen.

Meet je ruimte op voordat je een kerstboom Haarlem koopt

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de exacte maat van de kerstboom Haarlem die in je huis past voordat je naar de kwekerij gaat. Als je wilt kiezen voor de hoogst mogelijke boom, meet dan eerst de hoogte van je plafond. Vergeet echter niet de hoogte van je standaard en de boomtopper die je wilt gebruiken eraf te trekken. Zorg er bovendien voor dat het gebied vrij is, zodat je de diepte van de kerstbomen Haarlem kunt meten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de takken niet tegen de muur drukt. Houd daarnaast rekening met de grootte van je standaard. Zorg ervoor dat het groot genoeg is om de rechtopstaande positie van je boom te ondersteunen en dat de stam van de boom erin past. Als je dit jaar upgrade naar een grotere boom, moet je mogelijk ook een grotere standaard kopen. Je hebt misschien iemands huis bezocht en een grote, bruine streep over het plafond opgemerkt. Je wilt natuurlijk niet dat dit bij jou thuis gebeurt, want het ziet er helemaal niet goed uit. Onthoud dat balans de sleutel is.

Koop een vers gezaagde kerstboom Haarlem

Om de nerven van de kerstboom te openen moet je het uiteinde van de stam afsnijden. Op deze manier kun je de takken van water voorzien. Verwijder minimaal 2,5 cm met een snoeizaag. Heb je een kerstboom Haarlem met kluit? Zorg er dan voor dat je deze iedere dag water geeft. Je moet er ook voor zorgen dat je de kluit vochtig en intact houd, maar maak deze niet te nat! Het is ook aan te raden om de boom niet bij een verwarming of in de buurt van felle lampen te plaatsen. Met deze tips zal je kerstboom dit jaar zeker floreren!