Kerts idee
Image default
Banen en opleidingen

Oracle® Weblogic Specialist

Oracle® Weblogic Specialist

Wat u kunt doen Dit is een vraag voor elk bedrijf dat op het punt staat in te huren. wie ben jij? Sogeti bracht de kwestie onmiddellijk ter sprake. Wij vinden het belangrijk dat u voor ons geschikt bent. Vooral in mentaliteit. De professionals van Sogeti zijn geen gewone professionals.

Het heeft veel unieke functies. rijden. Resultaatgericht. En het is niet gemakkelijk om te voldoen. Dit wil niet zeggen dat je nooit met hem of haar kunt lachen. Integendeel. Wij geloven dat geluk onderdeel is van werk. Maar we zoeken eerst naar inhoud. Voor praktische en betrouwbare oplossingen. We proberen altijd de verwachtingen te overtreffen. Zo begrijpen onze klanten ons. Zo kennen we elkaar.

Onze gedachten over uw beroep

De toekomst van de organisatie hangt direct samen met de kracht van de medewerkers. Als onze medewerkers blijven groeien, groeit Sogeti automatisch. Daarom bieden we alle mogelijkheden voor ICT-professionals om hun kennis en ervaring zo goed mogelijk uit te breiden.

Weblogic expert.

Sogeti ondersteunt klanten met IT-vraagstukken door middel van advies en implementatie. Medewerkers ontwerpen, ontwikkelen en beheren technisch complexe systemen. We gebruiken toonaangevende technologie, met de nadruk op Microsoft-, Java- en Oracle-technologieën. Sogeti voert al vele jaren aantrekkelijke Oracle-taken uit voor haar klanten.Hierdoor hebben we hoogwaardige expertise opgebouwd en kunnen we aantrekkelijke processen uitvoeren. Momenteel groeit de expertise en zijn we op zoek naar Oracle-experts om onze Oracle-community te versterken. De community bestaat uit meer dan 80 professionals die gepassioneerd zijn door Oracle engineering en DBA. Naast database-activiteiten ligt de focus op JDeveloper / ADF, PL / SQL, ApeX, BPEL en Forms / Designer.

Herken jij jezelf.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring nodig als Oracle Weblogic applicatiebeheerder. Daarnaast heb je de kennis en ervaring om Java applicaties, J2EE, ESB en XML structuren in te zetten. Als je ook de kennis en ervaring hebt van het onderliggende Linux-platform, zou dit een ideale keuze zijn. Je hebt een ambitieuze ambitie om continu je kennis te ontwikkelen en up to date te blijven op het gebied van Oracle. Door de veelzijdigheid van werk en verschillende locaties hoop ik dat je in Randstad woont. Logischerwijs moet je minimaal een hbo / wo-diploma hebben om in aanmerking te komen voor deze uitdagende rol.Als persoon omschrijf je jezelf als een klantgerichte, representatieve en zeer communicatieve persoon, uiteraard wil je kennis delen met collega’s. Nederlands spreken is verplicht.

Sogeti biedt u.

Ondersteun uw ontwikkeling op alle mogelijke manieren (zoals training, technische vergaderingen en evenementen). Certificering in uw vakgebied. Een gezellig bedrijf, waar sfeer en samenwerking essentieel zijn. Organiseer voortdurend informele activiteiten om collega’s buiten het werk te ontmoeten.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klanten-vinden.html