Kerts idee
Image default
Cadeau

Online kerststuk bestellen

Een kerststuk bestellen kan eenvoudig online. Dat is erg handig. Je hoeft er de deur niet voor uit en kiest op je gemak iets moois. De hele dag kun je een bestelling plaatsen, die vervolgens dezelfde dag nog wordt bezorgd als je voor 12.00 uur doorgeeft wat je waar wilt laten afleveren. In veel regio’s kan dat ook tussen 12.00 en 15.00 geregeld worden. En wist je zeook op zondag en ‘s avonds leveren? Als dat geen voordeel is, maak er gebruik van. De meeste bestellingen worden door dit bedrijf zelf afgeleverd. Er is echter ook een goede samenwerking met een koeriersdienst en met plaatselijke bloemisten door het hele land, die de bezorging overnemen. Dit zorgt ervoor dat er op diverse tijden bestellingen keurig op de afgesproken tijd bezorgd kunnen worden. 

Ondernemen is vooruit kijken

Als ondernemer weet je dat je vooruit moet kijken om het bedrijf goed te laten draaien. Wist je dat je als jij je personeel in het zonnetje wilt zetten, dat je dit ook vooruit kunt plannen. Heb je een leuk idee met bloemen voor het Sinterklaasfeest en/of kerst, dan kun je dat vooruit met De Bloemist bespreken. En dat is erg prettig, geef door wat je wilt bestellen en wanneer het bezorgd moet worden bij de mensen thuis of op je bedrijf, het kan allebei. Weer een actie die je kunt afvinken, de feestmaand is al druk genoeg zonder extra zaken die je moet regelen.

 

Kerststuk bestellen doe je op tijd

Ga jij dit jaar je medewerkers verrassen met een kerststuk en een cadeautje voor hun inzet van het afgelopen jaar? Dat zal goed in de smaak vallen bij je personeel. Wist je dat je bij ons ook voor een datum in de toekomst een kerststuk kunt bestellen? Je vult dan op de bestellijst een andere datum in dan de datum die wordt weergegeven als eerstvolgende bezorgdatum. Fijn is dat, je kunt het niet meer vergeten, van je to do lijstje afvinken en je richten op de drukte in je bedrijf.