Kerts idee
Image default
Cadeau

Koop hier de leukste kerstpakketten voor uw werknemers en relaties!

Hebben uw werknemers zich het hele jaar goed voor uw bedrijf ingezet en wilt u hen verrassen met een goede kerstpakket die ze nooit zullen vergeten? Stel hier dan nu het perfecte kerstpakket voor uw medewerkers samen!

Thema’s

Een kerstpakket is de perfecte manier om uw medewerkers te bedanken voor het hele jaar inzet en inspanning. Een kerstpakket kan bestaan uit verschillende producten. Die producten kunnen ook allemaal te herleiden zijn vanuit een bepaald thema. Zo kunt u kiezen uit een winter en kerstthema, een nieuwjaarsthema, een foodtrends thema, een biologisch/natuur thema, een home and lifestyle thema, een kleurenthema of u kunt kiezen voor een waarderings- en beloningsthema. Voor elk van deze thema’s hebben wij perfecte producten of geschenksets voor u bedacht en klaarstaan. Natuurlijk kunt u ook zelf kiezen om een bepaald product toe te voegen aan het kerstpakket. Naast dat u persoonlijk de inhoud van het kerstpakket kunt kiezen kunt u er ook voor kiezen om een boodschap in de vorm van een kaartje toe te voegen aan het kerstpakket. Door een kaartje toe te voegen kunt u het kerstpakket nog persoonlijker maken en dit is goed om de relatie met uw klanten en medewerkers te onderhouden.

De aanschaf

Mocht u een thema en/of kerstpakket hebben gezien die u aanspreekt op de website kunt u deze persoonlijk komen bekijken in onze showroom. Mocht u het niet lukken om bij ons langs te komen dan is het ook mogelijk dat wij bij u langskomen met een aantal kerstpakketten. Hierbij is het ook mogelijk om verschillende producten die aangeboden worden in het kerstpakket te proeven om zo tot de beste keuze te komen voor uw klanten en relaties. De adviseurs staan daarbij altijd voor u klaar zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw kerstpakket! Maak gelijk een afspraak via onze website!