Kerts idee
Image default
Cadeau

Een tapas kerstpakket is erg origineel

Het opmaken van een leuk pakket voor de werknemers die voor je werken is wel ontzettend leuk. Wanneer de leukste en gezelligste periode van het jaar weer aanbreekt, namelijk Kerst, dan is het belangrijk dat er wordt gekeken naar een manier waarop je het personeel dat je in dienst hebt weer even extra in het zonnetje kan zetten. Dit is een traditie in het land en is dan ook een manier waarop je hen kunt bedanken voor de inzet die ze hebben geleverd en de prestaties die ze hebben volgemaakt voor jouw onderneming. Het is belangrijk om het contact met hen goed te houden en hen te laten voelen dat zij worden gewaardeerd. Hoe kan je dat nou beter doen dan met een Spaans tapas kerstpakket? Het is een zeer origineel pakket waar je veel mensen zeker een lach mee op hun gezicht doet toveren. 

Soorten pakketten

Een tapas kerstpakket is een originele manier om je pakket in te gaan delen. De meeste pakketten zijn redelijk standaard, waar natuurlijk ook helemaal niets mis mee is, maar waarom zou je altijd alleen maar gaan voor standaard? Het is misschien ook wel een keer leuk om iets anders te doen, waar men blij van wordt en waar men waarde aan kan hechten. Het geeft een extra persoonlijke twist aan het pakket, wat het tapas kerstpakket nog een leuk extraatje kan geven. Je kunt bijvoorbeeld een kaartje met een persoonlijke boodschap hieraan toevoegen, zodat de werknemers zich echt gewaardeerd voelen en persoonlijk aangesproken natuurlijk, wat de waarde van het tapas kerstpakket omhoog schroeft. 

Wat zit er allemaal in het tapas kerstpakket?

Het tapas kerstpakket bevat een aantal heerlijke dingen. Dat zijn bijvoorbeeld houdbare droge worsten van Spaanse afkomst natuurlijk, een lekkere Spaanse wijn, een tortilla, chocola, brood et cetera. Het is erg uiteenlopend en typisch vanuit dit land afkomstig. Super dus!