Kerts idee
Image default
Society / Holidays

Eten in Spanje

De lente is eindelijk hier en de bloemen en planten staan eindelijk weer volop in bloei. De natuur laat zich van zijn mooiste kant zien en ook wij worden langzaam wakker uit onze winterslaap. We krijgen weer energie en zin op wat te doen. Tijd om op vakantie te gaan dus! Lang plannen hoeft niet, wat een van de last minutes Spanje is zo geboekt, want er is maar één plek waar je in de lente wil zijn, en dat is Spanje.

Op vakantie gaan naar Spanje in de lente heeft een aantal voordelen. Zo is het onder meer een stuk rustiger omdat het toeristische seizoen nog niet is aangebroken en is de temperatuur er erg aangenaam: met een temperatuur van net boven de 20 graden is het lekker warm en niet koud of benauwend. Bovendien zijn er een heleboel plaatsen in Spanje die juist in de lente het bezoeken waard zijn.

Zo is er voor diegenen de echt niet kunnen wachten al de mogelijkheid om naar het strand te gaan, onder meer Costa Brava, Murcia en Balearen zijn in de lente fijne bestemmingen als je op zoek bent naar het strand. Dit komt onder meer doordat er naast de zee ook een mooie natuur is en er veel charmante steden en dorpjes te zien zijn.

De lente is bovendien ook uitermate geschikt voor een roadtrip. Het is nog niet zo warm dat je de auto uitbrand en tijdens de lente kan je niet alleen genieten van de mooie steden en dorpen die je aandoet, maar geniet je onderweg bovendien van de overweldigende pracht van de natuur die volop in bloei staat. Ook zal het voelen alsof je de wereld voor jezelf hebt, want de Spanjaarden zelf moeten gewoon werken en toeristen zijn er nog niet. Kijk bijvoorbeeld op lastminutespanje.nl voor ideeën.

http://www.lastminutespanje.nl/