Kerts idee
Image default
Cadeau

Een kerstpakket-zelf samenstellen met Kerstmis

Het is weer kerst! Wat ga jij doen met kerst? Geef jij je werknemers een leuke bedrijfsborrel of geef je een leuk kerstpakket? Een kerstpakket-zelf samenstellen behoort ook tot een van je opties, maar je kunt het natuurlijk ook allebei doen. Het is de leukste tijd van het jaar en daarbij horen natuurlijk cadeautjes. Zeker voor de medewerkers die het hele jaar hard voor je hebben gewerkt en je bedrijf staande weten te houden. Je bedankt hun wel eens, of helemaal niet, en wil hen een keer in de watten leggen. Kerst is dan de ideale periode om hen een keer iets extra’s te geven. Door middel van een kerstpakket-zelf samenstellen kan je zelf kiezen wat je hun gaat geven, dit geeft je ook de mogelijkheid om het wat persoonlijker te maken of om het pakket aan te passen in de stijl van je bedrijf. 

Pakket leuker dan een envelop

Een kerstpakket-zelf samenstellen kan je alleen doen of juist samen met je collega’s. Het is natuurlijk een stuk leuker om een heel kerstpakket uit te pakken die je krijgt van je werkgever dan om een envelop te openen met een cadeaubon. Het geeft echt het effect van een cadeau en je werknemers zullen het zeker van je waarderen en misschien nog wel harder voor je werken nu je hun een blijk van waardering hebt gegeven. Het is voor hen een stimulans om het werk te verbeteren of juist zo voort te zetten. 

Wat stop je erin?

Wat je collega’s leuk vinden om te krijgen is natuurlijk lastig wanneer je een kerstpakket-zelf gaat samenstellen. Gelukkig staat er op de website een hele hoop inspiratie waar je kunt kijken naar eerder samengestelde kerstpakketten en hier kom je dan misschien op wat ideeën. Ook ben je altijd welkom in de showroom om hier te kijken naar alles wat je in het kerstpakket kunt stoppen.