Kerts idee
Image default
Entertainment

Tips voor kerstpakketten en kerstborrels

Einde van het jaar komt in zicht en dus moet je er als werkgever weer aan geloven: kerstpakketten en kerstborrels en al die andere verplichtingen staan weer voor de deur. Nu kan je het eenvoudig houden en je bestelt gewoon voor iedereen een simpel standaardpakketje en de laatste werkdag voor Kerst presenteer je wat lekkers aan het einde van de dag. Zo, jij hebt je best weer gedaan…. Maar kom op, is dat waardering uitspreken naar je personeel toe? Nee toch? En zeker niet na deze tropenjaren. Dus denk eens anders en laat zien dat je echt blij met ze bent! Hoe dan? Door te kiezen voor originelere ideeën en daarmee dat je energie erin hebt gestoken. Dát getuigt wel van waardering hebben voor…!

Een kerstfeest in plaats van een kerstborrel

Dat simpele kerstborreltje aan het einde van de werkdag kan je prima vervangen door een gezellig bedrijfskerstfeest! Een DJ huren voor het bedrijfskerstfeest is misschien wel de grootste tip die te geven is. Zo’n DJ weet immers als geen ander hoe hij een echte kerstsfeer moet neerzetten. En daar wordt het feest alleen maar beter door. Ook voor je eindejaarsfeest kan zo’n DJ een uitkomst zijn. Huur hem in met bijvoorbeeld extra attributen, een saxofonist of wat dacht je van een extra karaokeshow? Daarmee scoor je zeker op het amusementsgehalte. DJ John neemt eventueel alles uit handen en verzorgt het complete entertainment voor jou! Maak er een heerlijke foute kerstparty van en je werknemers gaan met een goed gevoel het nieuwe jaar tegemoet!

Kerstpakketten persoonlijker maken

Naast een leuk feest is een persoonlijk kerstpakket zeker een manier om te scoren bij je personeel. Heb je een klein bedrijf dan is het zeker de overweging waard om een kerstpakket zelf samen te stellen en deze te laten aansluiten bij het betreffende personeelslid. Een werknemer die een kindje te verwelkomen heeft zal zeker gecharmeerd zijn met leuke babyspulletjes die je er ook in stopt. Of de hondenliefhebber die naast lekkers voor zichzelf ook een bot voor zijn hond erbij krijgt. Hiermee laat je duidelijk zien dat je echt naar je personeel omkijkt. Uiteraard wordt dit voor een groter bedrijf wat lastiger, maar ook dan kan je wel kiezen voor een pakket die nu eens anders is dan anders! Laat je eens informeren door aanbieders van kerstpakketten!