Kerts idee
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar mooie kerstpakketten? Lees deze dan tips!

Ieder jaar is het weer flink nadenken over welk kerstpakket je cadeau geeft aan je zakenrelaties en werknemers. Gelukkig zijn er de trendwatchers die elke trend het hele jaar door bijhouden. Op die manier weet je welke kerstpakketten dit jaar goed in de smaak zullen vallen. Want het hoeft niet altijd alleen maar om zoetigheid en lekkere wijn te draaien, maar het kan natuurlijk wel. Dit zijn de trends voor dit jaar. 

Trends kerstpakketten 2022

Er zijn verschillende trends op het gebied van kerstpakketten voor 2022. Bij een kerstpakket bestellen kun je rekening houden met een paar ontwikkelingen. Het traditionele kerstpakket, bijvoorbeeld een kerstpakket van Charles, doet het altijd goed. Maar ook de kerstpakketten waarbij je iets kunt doen of een duurzaam kerstpakket zijn steeds meer in opkomst. We hebben een paar ideeën op een rijtje gezet. 

Het traditionele kerstpakket

Wil je het op veilig spelen en zeker weten dat je altijd goed zit? Dan kun je kiezen voor het traditionele kerstpakket. Er zijn heel wat mensen die liever weten wat ze krijgen, dan dat je er een heel spektakel van maakt. Tegenwoordig zijn de kerstpakketten wel een stuk meer divers geworden. Zo kun je kiezen voor een wijnpakket, een pakket met lekkere dingen zoals wijn of bier, chocolade en koek, of bijvoorbeeld een pakket dat de sfeer in huis brengt. Denk bijvoorbeeld aan ‘Cozy Christmas’, waarbij je geniet van een wijntje bij kaarslicht, een champagne opentrekt tijdens Oud en Nieuw en een zakje popcorn opent tijdens ‘Home Alone.’ Een kerstpakket van Charles, is een goede optie om

Een duurzaam kerstpakket

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat de mens een behoorlijke impact op onze planeet heeft. Daarom kun je kiezen voor een duurzaam pakket. Zo’n pakket is bedoeld om de voetafdruk op ecologisch gebied te verminderen. Zo’n pakket kan bestaan uit herbruikbare producten zoals drinkflessen, boterhamzakjes en een waterbesparende douchekop. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar deze pakketten worden steeds meer geliefd. Ook Soda Stream is tegenwoordig in opkomst. Op die manier kun je de stap naar verduurzaming onder je werknemers en zakenrelaties een stuk kleiner maken.

Eropuit met een DOE-pakket

Eten en drinken worden vaak gegeven bij kerstpakketten, maar het kan ook anders. Wie even geen behoefte heeft aan dranken en nootjes, kan ook kiezen voor een ander soort kerstpakket. Dit noemen we het DOE-kerstpakket. Dit is een pakket met bonnen en vouchers voor verschillende soorten activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan er even op uit door een nachtje in een hotel door te brengen, je collega’s te verwennen met een dagje spa of het maken van een citytrip in Spanje. Er zijn heel wat activiteiten waar je een voucher voor kunt geven.

Voor de echte waaghalzen zijn er zelfs activiteiten zoals het maken van een parachutesprong. Vaak kun je deze vouchers ook ‘naar keuze’ laten invullen. Zo kunnen ontvangers zelf hun gewenste activiteit kiezen. Eén ding is zeker, zo’n pakket valt altijd wel in de smaak. Je laat immers aan de ontvanger zelf over wat hij met de vouchers wil gaan doen.