Kerts idee
Image default
Aanbiedingen

Verschillende bureaus

Verschillende bureaus 

Aangezien de mensen enorm verschillen, verschillen de soorten bureaus ook. Iedereen heeft haar eigen voorkeuren omtrent het bureau. De ene werknemer heeft een langere lichaamslengte dan de andere. Aangezien men tegenwoordig veel gebruik maakt van flexplekken, is het prettig om een bureau aan te schaffen die in hoogte verstelbaar is. Daarnaast kan er gedurende de dag worden afgewisseld tussen zittend en staand werken. Hierdoor wordt het lange zitten gedurende een werkdag verleden tijd; tussendoor kan er staand gewerkt worden. 

 

Waarom flexplekken? 

Het flexibele werken bespaart het bedrijf een hoop kosten aan de kantoorruimte. De huur van het pand is onder andere afhankelijk van de oppervlakte. Indien meerdere mensen gebruik kunnen maken van dezelfde oppervlakte, dan kan er worden gekozen voor een kleinere kantoorruimte. De flexplekken zijn over het algemeen goed ingericht. Op deze manier kan je heerlijk en ongestoord werken als je aanwezig bent op het kantoor. Door de coronapandemie merk je dat velen van ons gemakkelijk ervoor kiezen om thuis te gaan werken; de drempel tot het thuiswerken is verlaagd. Hierdoor kunnen we met minder ruimte dezelfde mensen voorzien van een werkplek, doordat de werkplek wordt gedeeld. Daarnaast zijn flexplekken ook ontworpen voor mensen die iedere dag aanwezig zijn op het kantoor. Wanneer ze even rustig in de focus mode willen werken, dan kunnen ze gebruik maken van een apart gelegen flexplek. 

 

Hoogte van de bureaus 

Bij een flexplek maken meerdere medewerkers gebruik van hetzelfde bureau. De meeste hoogte van de bureaus is verstelbaar tussen de 65 en 85 centimeter. Indien je een zit-stabureau aanschaft, dan zal deze verstelbaar zijn tussen 65 en 125 centimeter. Iedereen moet kunnen werken op de gewenste hoogte en daarom is het een vereiste om de bureaus in het hoogte verstelbaar te maken. Dit kan door middel van een hendel of met een elektrische functie. Bij de elektrische functie kan je ervoor kiezen om een aantal voorkeursopties als standaard in te stellen. Bekijk alles van Kato Kantoorinrichting online. 

 

Welke vorm? 

De vormen van de bureaus verschillen ook. Het rechthoekige bureau komt het meeste voor en is ook het standaardmodel. Wanneer jij als medewerker veel bezoekers ontvangt die mee kijken op jouw scherm, dan is het prettig om een hoektafel met een afgeronde hoek te hebben. Zo kan er gemakkelijk worden gecommuniceerd met de mensen en kan er tegelijkertijd worden gewerkt vanaf het scherm. Als de klant mee moet kijken op het scherm, dan is het ideaal om een draaibare voet of arm te hebben. 

https://www.katokantoorinrichting.nl/