Kerts idee
Image default
Management

Manufacturing business ideas

Ondernemers, bekijk deze grote lijst met ideeën voor kleinschalige productiebedrijven. Laat u inspireren om uw eigen productiebedrijf te beginnen. Deze lijst heeft ideeën voor alle industrieën, waaronder; voedsel, landbouw, houtbewerking, metaalbewerking, naaien, en technologie. Plus elk idee voor een productiebedrijf bevat meerdere industriebronnen, die nuttig zijn om u op weg te helpen en voor verder onderzoek.

 

Een fabrikant worden kan heel winstgevend zijn. Uw producten kunnen lokaal, internationaal of online worden verkocht, waardoor uw marktaandeel sterk wordt vergroot.

 

Verminder uw investeringskosten bij het opstarten door thuis te beginnen met het huren of leasen van apparatuur. Sommige bedrijfsmodellen vereisen geen apparatuur, zoals het uitbesteden van uw productontwerpen aan andere fabrikanten of het creëren van huismerkartikelen.

 

Laten we aan de slag gaan met het lanceren van uw productiebedrijf met deze winstgevende ideeën.

 

Productie bedrijfsideeën lijst

Promotionele houtproducten

Houtwerkplaatsen kunnen een verscheidenheid aan kleine artikelen produceren voor bedrijven om hun logo’s op te drukken en hun goederen en diensten te promoten. Dit is een lucratief bedrijfsmodel vanwege de terugkerende inkomstenmogelijkheden die worden gecreëerd door hetzelfde ontwerp voor verschillende bedrijven te produceren.

 

De winstmarge is hoog vanwege de waargenomen waarde van houten producten op maat. U kunt uw houten producten verkopen aan promotiebedrijven als onderaannemer of rechtstreeks aan bedrijven voor hun handelsbeurzen, vakantiegeschenken voor klanten, luxe productverpakking en bedrijfsgeschenken.

 

De meest populaire houten promotieartikelen zijn onder andere houten balmassagerollers, flesopeners, bordspellen, prijsframes en snijplanken. Als u toegang tot een lasersnijder hebt zijn hier sommige creatieve houten promotieproductideeën. 

 

Keramische tegels maken

De vraag naar keramische tegels neemt toe naarmate meer huiseigenaren en bedrijven de milieuvriendelijke en betaalbare opties in keramische tegelvloeren waarderen.

 

Een andere groeiende markt zijn decoratieve tegels voor muren, open haarden, meubels, werkbladen en decoratieve kunst zoals muurschilderingen (binnen en buiten).

 

U kunt ook produceren en verkopen uw handgemaakte tegels voor gebruik buitenshuis, zoals dekken, patio’s, zwembad surrounds, en loopbruggen.

 

Fotolijsten Productie

Er is een aanzienlijke markt voor fotolijsten over de hele wereld, zowel in grote steden als in kleine steden. De productie van fotolijsten levert geld op en de aanloopkosten zijn vrij laag.

 

Maak interessante ontwerpen van verschillende vormen en maten om aan te bieden voor de detailhandel in plaatselijke winkels, rechtstreeks aan kunstenaars en binnenhuisarchitecten en ook voor verkoop op online marktplaatsen zoals eBay of Etsy.

 

Productie van juwelen

Als je artistiek bent en graag werkt met edelmetalen en halfedelstenen, overweeg dan de productie van sieraden zoals halskettingen, oorbellen, armbanden en hangers. Dit is een altijdgroene business met een bijzonder sterke vraag in het vierde kwartaal voor vakantiegeschenken.

 

Kaarsenmakerij

Het maken van kaarsen is een relatief eenvoudig proces met goedkope ingrediënten dat niet veel gespecialiseerde apparatuur vereist. Als zodanig is het een ideaal bedrijfsidee voor beginnende ondernemers.

 

De winstmarge kan aanzienlijk zijn als uw prijspunten hoog zijn omdat uw kaarsen uniek mooi zijn.

 

De gemiddelde kaars kost minder dan $ 3,00 of maken en kan verkopen naar boven van $ 15 of meer.  Verkoop uw kaarsen aan cadeauwinkels, schoonheidssalons, op vlooienmarkten, ambachtelijke beurzen en online.

 

Augurken Vervaardiging

Het maken van augurken is een relatief eenvoudig en goedkoop bedrijf dat u zelfs thuis kunt beginnen. Uw winstmarge kan hoog zijn voor unieke augurk recept creaties.  Gefermenteerde gastronomische voedingsmiddelen zoals augurken groeien in populariteit.  Savvy augurk ondernemer Travis Grillo begon de verkoop van zijn familie zelfgemaakte augurk recept uit een voedsel kar. Vandaag de dag is het een miljoenenbedrijf in gastronomische voedingsmiddelen.

 

Productie van rubber stempels

Het ontwerpen en produceren van rubberen stempels biedt goede vooruitzichten op inkomsten. De nuttige zegels voor correspondentie, bureauformulieren, scholen, en organisaties zijn een altijdgroene bedrijfsvraag.

 

Plus decoratieve zegels stijgen in populariteit voor scrapbooking, kunstprojecten, uitnodigingen, en huisdecor.

 

Brood Bakkerij Productie

Bakken is een vorm van voedselproductie en is een lucratieve onderneming. Versgebakken brood is in trek bij particulieren, restaurants en groothandelaren.  Bakkerij naam ideeën uit mijn lijst van naamgeving suggesties. 

Productie van kruidenremedies

Als u een herborist bent en op de hoogte bent van de helende eigenschappen van verschillende kruiden, kunt u uw kruidenremedies maken en verkopen. Geneeskrachtige kruiden winnen snel aan populariteit, dus de zakelijke mogelijkheden zijn zeer goed.

 

U kunt ervoor kiezen uw eigen kruiden te kweken voor gebruik in uw behandelingen of u kunt kruiden kopen om in uw aangepaste kruidencreaties te mengen.  Verkoop uw kruidenproducten aan apotheken, cadeauwinkels, salons, natuurvoedingswinkels en boerenmarkten.

 

Handgereedschap maken

Mijn man, een volleerd timmerman, zegt altijd: “het juiste gereedschap maakt het werk gemakkelijk”. Als zodanig is het ontwerpen en maken van nuttig gereedschap een uitstekend bedrijfsmodel.  Handgereedschap wordt thuis gebruikt (scharen, keukenhulpjes, messen), in bedrijven (nietmachines, mixers, boren), in de tuin en in de bouw.

 

Ergonomisch gereedschap is erg in trek. Ook naarmate de Amerikaanse bevolking vergrijst, worden hulpmiddelen die het dagelijks werk vergemakkelijken, bestsellers.

 

Het bedrijf OXO begon als een kleine gereedschappenfabrikant en is internationaal uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van keukengerei.  De oprichter van het bedrijf maakte eerst een dunschiller voor zijn vrouw die moeite had met een traditionele metalen dunschiller.

 

Productie van speelgoed

Speelgoed is een blijvend en winstgevend productidee. Kinderen en hun ouders zijn voortdurend op zoek naar interessant, veilig en educatief speelgoed.

 

Deze ideale productie bedrijf zou kunnen beschikken over houten speelgoed, metaal gegoten, kunststof gegoten en pluche opgezette dieren.  Je zou kunnen produceren de items of huur een onderaannemer fabrikant om de items die u de markt te creëren.

 

Vermicompost productie

Vermicompost is een rijke vorm van organische meststof die door wormen wordt gemaakt!  Je kunt een wormenkwekerij beginnen en hun afvalproduct verkopen aan tuiniers, boeren en plantenliefhebbers voor gebruik ter bevordering van een gezonde plantengroei.  De opstartkosten zijn erg laag, het is milieuvriendelijk, je kunt er thuis mee beginnen en het is leuk.

 

Canvas naaien

Hier vervaardig je canvasproducten en verkoop je die aan de outdoor-industrie. Zeilen voor boten, luifels voor campers en tenten voor campers zijn voorbeelden van canvasproducten die je kunt maken en verkopen.

 

Huiseigenaren zijn andere potentiële klanten om raamluifels, dekzeilen en zwembadtenten op de markt te brengen. Ook, overweeg marketing uw items aan bedrijven voor de handel show displays en outdoor banner tekenen. Een bedrijf dichtbij me maakt aanzienlijk inkomen in het herstellen van verkoop en kampeeruitrusting. Zij ontwierpen ook een lijn van op zwaar werk berekende draagtassen die goed verkopen.

 

Kunstenaars kunnen hun ontwerpen op canvas afdrukken voor decoratieve wanddecoraties.

 

Lassen en assemblage op maat

U kunt uw eigen winkel te openen om een aannemer manufacturor, een aangepaste fabricator of mobiele lassen bedrijf te worden.

 

De beste manier om te beginnen is een onafhankelijke aan lokale bedrijven die lasdiensten nodig hebben. Zorg voor de juiste verzekering (ik was verbaasd over de lage tarieven die CoverWallet aanbiedt), je lasser en veiligheidsuitrusting en je kunt in een paar dagen met je winstgevende bedrijf beginnen. Breid uit naar een mobiele lasservice bus.

 

Fabricage winkels bouwen boot tops, aluminium accessoires, raamkozijnen, en aangepaste industriële machines.

 

Aangepaste computer productie

Aangepaste PC’s zijn in hoge vraag van zware tech gebruikers zoals gamers, grafische kunstenaars, filmmakers, en muzikanten. Standaard computer units zijn niet voldoende voor hun technologische behoeften. U kunt computers aanpassen om aan hun exacte eisen te voldoen.

 

Niche down and grow rich is het advies van Mr. Bhakta, CEO van Vision Computers. Hij beveelt aan te verkopen aan klanten zoals accountants, advocaten, scholen en overheidsinstellingen.

 

Borduurwerk productiebedrijf

Bent u op zoek naar een creatief idee voor een productiebedrijf? Overweeg dan serieus om te investeren in borduurmachines en op maat geborduurde producten te maken. Dit bedrijf kan worden uitgebaat als een thuisbedrijf (bekijk mijn enorme lijst met meer thuisbedrijfsideeën)

 

Specerijen Vervaardiging

Aangezien de gastronomische voedseltrends aanhouden, is de specerijenmarkt een geldmaker.  Voorspeld wordt dat de specerijenmarkt in 2020 22 miljard dollar zal bedragen. Beantwoord deze vraag met uw specerij creaties. De voordelen van deze start-up zijn een lage investering en hoge winsten.

 

Cosmetische Productie

 

Dit is mijn gebied van expertise. Ik heb een decennium lang een cosmeticafabriek opgestart en geleid, die ik uiteindelijk met winst heb verkocht.

 

Er zijn vele mogelijkheden om uw eigen cosmeticalijn te creëren. U kunt een private label voeren door het productieproces uit te besteden. Of je kunt thuis of in een kleinschalig fabriekspakhuis kleine batches mengen.

 

Biologische cosmetica wordt steeds populairder, dus je kunt ingrediënten op plantaardige basis gebruiken, zoals kruiden en natuurlijke oliën.  Krijg meer schoonheidsbedrijf ideeën op mijn lijst hier

 

Productie van ijs

IJsblokjes en ijsblokken zijn nodig voor commercieel en residentieel gebruik.  Diversifieer uw ijsfabriek door verschillende maten en vormen te maken voor verschillende klantengroepen, zoals ronde ijsblokjes voor bars, hotels en de horeca; ijsvlokken voor medische en productverpakkingsdoeleinden; fijngestampt ijs voor ijssalons en sappenbars.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/