Kerts idee
Image default
Beauty en verzorging

Hoe teken jij jouw wenkbrauwen bij?

Het is een hele trend om je wenkbrauwen bij te tekenen. Naast het epileren, het weghalen van wilde haartjes, is het tekenen van de wenkbrauwen ook een manier om ze mooier en egaler te maken. Vaak doen vrouwen en mannen dit dan allebei. Dus eerst de wenkbrauw netjes maken en daarna de wenkbrauw vormen om het nog mooier te maken. Ook doen mensen het om hun wenkbrauwen donkerder te maken. Zeker als je lichtblond haar hebt zul je vaak hele lichte wenkbrauwen hebben. In de zon lijkt het dan soms alsof je helemaal geen wenkbrauwen hebt. Kun jij ze zelf niet goed tekenen of vind je dat een hele klus elke dag? Dan is er ook een techniek microblading Utrecht die je kan helpen.

Wat is microblading?

Microblading is een soort semipermanente make-up voor je wenkbrauwen. Met een miniscuul naaldje worden er kleine ‘strokes’ gemaakt die lijken op haartjes. In het naaldje zit dan inkt, net zoals bij een tatoeage maar dan minder permanent. Omdat alle haartjes los worden getekend krijg je een effect waardoor het lijkt of het echte haartjes zijn. Zo lijkt het toch best natuurlijk en hoef jij ze dus niet meer bij te tekenen. Je kunt een behandeling in Utrecht boeken voor microblading. In het mooie Leidsche Rijn bevindt zich de beautysalon.

Kosten microblading in Utrecht

Voor een complete behandeling ben je zo’n €375 kwijt. Wie mooi wil zijn moet er wat pijn voor lijden en wat geld voor neerleggen. Maar in Utrecht ben je in goede handen en zul je uiterst tevreden zijn. De schoonheidsspecialistes in Utrecht hebben genoeg ervaring met de microblading techniek. Naast je wenkbrauwen laten doen kun je hier ook andere behandelingen boeken. Zo heb je permanente make-up op de lippen, wimperextensions, hars en epileer sessies en je kunt er naar de kapper.