Kerts idee
Image default
Winkelen

Goedkoop tanken in Budel

In het pittoreske dorpje Budel kun je niet alleen genieten van de mooie omgeving, maar ook goedkoop tanken. Budel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen vlakbij de Belgische grens. Het is een geliefde bestemming voor zowel toeristen als locals vanwege de gezellige sfeer en de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Tankstation “De Grens”

Een van de beste plekken om goedkoop te tanken in Budel is bij tankstation “De Grens”. Dit station staat bekend om zijn lage prijzen en goede service. Ze bieden verschillende brandstoffen aan, waaronder benzine, diesel en LPG. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en je hoeft nooit lang te wachten voordat je kunt tanken.

Actuele benzineprijzen in Budel

De benzineprijzen in Budel zijn vaak lager dan in omliggende steden en dorpen. Op dit moment ligt de prijs voor een liter Euro 95 bij tankstation “De Grens” op €1,40. Dit is aanzienlijk goedkoper dan bij veel andere tankstations in de omgeving. Door regelmatig de prijzen te vergelijken kun je flink besparen op je brandstofkosten.

Andere voordelen van tanken in Budel

Naast de lage brandstofprijzen zijn er nog meer voordelen van tanken in Budel. Zo kun je vaak gratis parkeren bij de tankstations, waardoor je geen extra kosten hebt. Daarnaast zijn er in Budel diverse supermarkten en restaurants te vinden, waardoor je gemakkelijk je boodschappen kunt combineren met het tanken van je auto.

Conclusie

In Budel kun je dus goedkoop tanken bij tankstation “De Grens”. Met een literprijs van €1,40 voor Euro 95 ben je aanzienlijk voordeliger uit dan bij veel andere tankstations in de omgeving. Daarnaast zijn er diverse voordelen, zoals gratis parkeren en de combinatie met boodschappen doen. Voor meer informatie en actuele prijzen kun je terecht op lokaalnieuwsbudel.nl.