Kerts idee
Image default
Woningen

Een makelaarskantoor dat een van de leidende posities in zijn segment bekleedt

Een makelaarskantoor dat een van de leidende posities in zijn segment bekleedt. Het bedrijf werkt niet met tussenpersonen en biedt daarom aan om woningen en kavels rechtstreeks van ontwikkelaars en bouwbedrijven te kopen. Dit voordelige aanbod stelt de klant in staat om tegen een betaalbare prijs eigenaar te worden van onroerend goed aan de Middellandse Zeekust, zonder teveel betaalde bedragen en commissies.

De catalogus van het bureau bevat alleen de beste aanbiedingen voor onroerend goed.

Het bedrijf is opgericht in 2003.

Diensten
Hulp bij het verkrijgen van een hypotheeklening voor maximaal 10 jaar;
Juridische ondersteuning van transacties in aanwezigheid van een advocaat of notaris;
Transfer van de luchthaven naar de bestemming en terugbegeleiding;
Een overzichtsrondleiding langs de objecten die de koper mooi vond, kennismaking met de nabijgelegen infrastructuur;
Accountants- en vertalersdiensten;
Gedetailleerd advies over de volgende kwesties: (investeren in onroerend goed; uitvoering van zakelijke ideeën; verkrijgen van een vergunning voor bouwwerkzaamheden; taxatie van onroerend goed)
Inrichting van het interieur in de appartementen volgens een individueel ontwikkeld ontwerpproject;
Het zoeken naar huurders en het sluiten van een overeenkomst voor het tijdelijk gebruik van onroerend goed;
Huishoudelijke problemen oplossen, waaronder interactie met nutsbedrijven, rekeningen betalen en gebouwen van elke complexiteit schoonmaken;
Registratie van alle soorten verzekeringen;
Het belangrijkste doel van het bedrijf is om comfortabele leefomstandigheden te bieden.

Kenmerken van het bedrijf
Het bedrijf beschikt over alle nodige vergunningen om vastgoedactiviteiten uit te voeren. Daarom kunnen de klanten van het bedrijf er zeker van zijn dat alle transacties officieel wettelijk beschermd zijn. Dit is een garantie dat de eigenaar in de toekomst geen “verrassing” in de vorm van het opleggen van boetes zal verwachten.

Wij zijn een bouw- en vastgoedbedrijf dat een volledige reeks diensten levert voor alle vastgoedtransacties. Het bedrijf heeft een onberispelijke reputatie en biedt zijn klanten alleen onroerend goed van de hoogste kwaliteit. Het motto van het bedrijf is verantwoordelijkheid, professionaliteit, een creatieve aanpak bij het oplossen van problemen en het belichamen van de wensen van onze klanten. Ons bedrijf werkt nauw samen met de grootste en meest betrouwbare bouw- en investeringsmaatschappijen. Wij zijn van mening dat onze kernmissie is om klanten de mogelijkheid te bieden om veilig te investeren in de opwindende en levendige vastgoedmarkten. Ongeacht het doel waarvoor onroerend goed wordt gekocht – voor een mooi leven in het buitenland of om inkomsten te verwerven uit een investering, doe er alles aan om de droom van onze klanten waar te maken. Diensten geleverd door ons bedrijf: eerste consult; Selectie van aankoopartikelen; Inleidend overzicht van interessante vastgoedobjecten; Volledig papierwerk bij het kopen of huren van onroerend goed; Juridische ondersteuning; Verkoop van commerciële onroerende goederen; Transacties doen met kavels bedoeld voor individuele woningbouw op het grondgebied; Uw belangen behartigen

Huis te huur

https://be.propenda.com/