Kerts idee
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen rondom de kerstdagen

Een aantal tips voor het verhuizen rond de feestdagen!

U kunt er misschien niet meteen voor kiezen om rond Kerstmis te bewegen. In sommige gevallen kan er echter geen ander plan worden gemaakt. Gelukkig hoeft het rondlopen tijdens de vakantie niet gemakkelijk en prettig te zijn. Met de volgende 6 tips wordt de laatste maand van het jaar een memorabel moment!

Houdt de kerstversiering apart.

Als u tijdens Kerstmis verhuist, kunt u natuurlijk niet alles uit de kast halen om Kerstmis te versieren. U kunt echter prachtige kerstversieringen ophangen om uw huis aantrekkelijker te maken. Vooraf een aparte doos met een kleine kerstboom gemaakt, u kunt er zo een reeks kerstlichtjes in plaatsen, een mooie kerstkrans voor de voordeur en een dienblad vol kaarsen. Kerst vieren doet u nog steeds op een sfeervolle manier in nieuwe en oude huizen!

1 kaart voor 2 mededelingen.

Een ander probleem met rondlopen tijdens de kerstperiode is of uw een kerstkaart of een verhuiskaart wilt versturen. Twijfelt u of uw het adres met kerstgroet of de kerstkaart met een nieuw adres wilt wijzigen? Stuur dan de verhuiskaart naar uw familie en vrienden! Dit zijn kerst- en verhuiskaarten in 1, dus wens ze een fijne kerst en bezorg het nieuwe adres. Kerstkaart verplaatsen maakt uw adreswijziging feestelijker. Met onze leuke kerstzegels en gratis rode enveloppen maakt u de kerstkaart helemaal af. Verstuur de kerstkaart trouwens op of na 5 december. Op deze manier wordt iedereen tijdig op de hoogte gebracht en worden kerstkaarten die naar u worden verzonden niet naar uw oude adres gestuurd.

Hang de gekregen kaarten op!

Naast uw eigen decoratie kunt u de kerstkaarten die u ontvangt ook ophangen om de sfeer te verhogen. Koop bijvoorbeeld een mooie kaarthouder om uw kerstkaarten in op te bergen. Ook is het erg feestelijk als u een kerstkaart aan een touwtje of touw met LED-kerstverlichting bevestigt. Bent u op zoek naar iets makkelijker? Plak dan uw kerstkaart in de vorm van een kerstboom op de deur!

Ga naar vrienden of familie.

Als u tussen 25 en 26 december een verhuisdoos bewaart of schildert, heeft het organiseren van een kerstdiner geen zin. Bespreek daarom met uw familie of vrienden of u met hen Kerstmis wilt vieren rond Kerstmis! Bent u het ermee eens dat iedereen wat eten meebrengt? Dan stoven of stoven. Hiervoor heeft u alleen wat keukengerei nodig, zodat u niet al uw tijd kwijt bent. Kerst kunt u natuurlijk ook met uw gezin in uw nieuwe huis vieren, maar vergeet niet dat u een groot deel van de huishoudelijke artikelen nodig heeft.

Geen tijd? Doe iets op 25 of 26 december!

Wordt de sleutel van uw oude huis op 2 januari overhandigd? Heeft u na een aantal weken hard werken nog steeds geen tijd om zonder te raken? Verhuis dan of doe klusjes op een kerstdag! Zet de kerstmuziek mooi en luid aan en geniet ’s avonds van een “kerstdiner”. En als u ’s ochtends vroeg gaat klussen of verhuist, kunt u’ s avonds zeker kerst vieren met uw gezin. Zo beleeft u na een fijne kerst uw acties zonder al te veel druk!

Doe ook leuke dingen tijdens de kerst

Bij een verhuizing gaat u uiteraard volledig in op DIY en verpakken. Het is echter ook belangrijk om tijdens de kerstvakantie iets interessants en leuks te doen. Bijvoorbeeld naar een leuke kerstmarkt gaan of schaatsen met familie of vrienden. Natuurlijk moet u ook een gelukkig jaar doorbrengen tussen doe-het-zelfzaken. Kerstmis betekent niet dat u al uw tijd aan actie moet besteden!

Het is een verhuizen die u nooit vergeet

Het vieren van Kerstmis voor of na uw verhuizing vergt wellicht enige voorbereiding, maar het kan nog steeds de beste tijd van het jaar zijn! Misschien ziet u huis er niet zo aantrekkelijk uit en denkt u elke kerst terug aan dat jaar in december. Met onze mobiele checklist mist u nooit meer een job. Onthoud dat alles soepel zal verlopen en vergeet niet om foto’s te maken voor dit onvergetelijke moment.

Wil je ook graag nog verhuizen tijdens de feestmaanden en dit uitbesteden aan een betrouwbaar verhuisbedrijf? Neem dan eens een kijkje op deze website. De mannen van Verhuisbedrijf Snelle Jongens kunnen jou door het hele land helpen aan een verhuizing op maat.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/