Kerts idee
Image default
Financieel

Koop ETHEREUM IDEAL zonder account

Het is moeilijk om ethereum te kopen als je geen ethereum-account hebt.

De Eetereum-website is geen uitgebreide scam. In feite is het gebaseerd op dezelfde principes die onderbouwen van succesvolle online geldoverdrachts- en veilingsites zoals eBay. Het concept is eenvoudig: u biedt op items of services, en als u wint, koopt u de dingen die u hebt geboden.

 

Net als andere sites die virtuele geldoverdrachten en veilingen aanbieden, heeft Eetereum een koop Eetereum-optie. Je zult je misschien wel afvragen hoe dit werkt. Tenslotte zijn er tenslotte de gebruikelijke regels over het hebben van een PayPal-account of een bankrekening? Zijn deze niet de gebruikelijke betaalmiddelen wanneer u online aankopen doet?

 

Welnee. Wanneer u e-ur’s online koopt, koopt u een e-mailadres alleen account.

U mag geen bankrekening voor uzelf maken. Dit komt omdat het e-mailaccount werkt net als uw eigen bestaande adresboek, behalve dat het wordt gehost door Eetereum en daarom alleen toegankelijk is via e-mail.

Als je al een account bij een bank hebt, kun je geen ethereum kopen met je gebruikelijke creditcard- of e-mailadres.

 

Dus wat zijn de voordelen van het gebruik van uw e-mailadres om e-urens te kopen? Voor één ding is het gratis. Zelfs als u een betaalsite gebruikt, zoals PayPal of Moneybooker, ontvangt u nog steeds uw aankoop minus eventuele kosten. Als u besluit uw e-mailadres later te verkopen, kunt u eenvoudig een account maken op een betaalplaats en daarmee doorgaan met winkelen.

 

Het volgende voordeel van het gebruik van uw e-mailadres om e-urens te kopen is gemak. U hoeft uw persoonlijke gegevens niet te verstrekken, zoals uw naam, telefoonnummer, geboortedatum, enz., Wanneer u dit soort account koopt. In plaats daarvan moet u alleen een e-mailadres opgeven. U kunt dit e-mailadres ook gebruiken om terugkerende factuurafschriften in te stellen, zodat u nooit meer dan eens in dezelfde informatie hoeft te typen.

 

Ten slotte is een ander voordeel voor het gebruik van uw e-mailadres om e-ur’s te kopen, is dat u niet een creditcard moet gebruiken om dit soort account te kopen. De meeste sites die e-mailfacturering bieden, kunnen u terugkerende maandelijkse betalingen instellen zonder een creditcard te gebruiken. Dit betekent dat u honderden dollars over het leven van uw abonnement kunt besparen. Immers, wat goed zou het doen om duizenden dollars aan een maand tot maandbasis door te brengen als je dat niet hoeft?

Ethereum kopen en verkopen bij BitcoinMeester