Kerts idee
Image default
Tuin en buitenleven

Kerstshow Friesland

Bij Tuindorado vind je de kerstshow Friesland waar je een aantal hoogwaardige kerstbomen en kerstartikelen kunt bekijken. Ons tuincentrum in Friesland verwelkomt u graag. Lees hier meer info over wat je kunt verwachten van onze kerstshow Drachten.

 

Kom gezellig langs bij Kerstshow Friesland

 

Tegen het einde van het jaar beginnen de bekende tuincentra van Tuindorado vol te lopen met kerstversiering. Er zijn een paar geweldige shows in Drachten, Gorredijk en Wolvega, zodat u en uw kennissen plezier hebben en genieten van de kerstperiode.

 

Tuindorado is een lokaal, compact, compleet en modern tuincentrum waar je allerlei unieke kerstversieringen vindt om de kerst dit jaar extra speciaal te maken. De speciaal samengestelde kerstversieringen zorgen ervoor dat je een overvloed aan ideeën opdoet en je helemaal onderdompelt in de kerstsfeer.

 

Culinaire verrassingen op Kerstshow Friesland

 

Maak een hele dag kerstinkopen zinvol af met onze top horeca mogelijkheden. Hier kunt u gezellig lunchen, een kopje koffie of thee drinken en genieten van een lekker hapje. U kunt ook raadplegen voor meer informatie over onze maandelijkse specials.

 

Kerstdorp Friesland

 

Tijdens Kerstshow Friesland kunt u de grootste kerstdorp van de provincie bewonderen. Het kerstdorp zal je verbazen en is een ontzettend leuk om kerstinspiratie op te doen. Op deze feestelijke markt staan ook kraampjes met traditionele kerstcadeaus, eten en drinken. shoppers kunnen unieke cadeaus voor vrienden en familie vinden terwijl ze genieten van de kerstsfeer. Het dorp is geopend van oktober tot eind december.

 

Kerstbomen Friesland

 

Als het gaat om het vinden van de perfecte kerstboom, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het eerste is wat voor soort boom je wilt. Als je eenmaal weet wat voor soort boom je wilt, is de volgende stap het vinden van een gerenommeerde plek om hem te kopen. Er zijn veel verschillende plaatsen die kerstbomen verkopen, dus zorg ervoor dat u de prijzen vergelijkt en de beste deal vindt. Door deze eenvoudige tips te volgen, zult u zeker de perfecte kerstboom voor uw huis vinden. Meer informatie lees je op de pagina kerstboom kopen Friesland.

https://www.tuindorado.nl/