Kerts idee
Image default
Aanbiedingen

Kerstboom aanbieding Intratuin, Gamma, Praxis

We kunnen allemaal wel een beetje vrolijkheid en sfeer gebruiken in de koude wintermaanden. Gelukkig mogen we met de feestdagen flink uitpakken met het sfeervol en gezellig versieren van ons huis. Met de drang naar het vinden van mooie decoratie en de juiste kerstboom gaan we ook meteen op zoek naar de beste aanbiedingen. We kijken voor kerstdecoratie en kerstbomen bijvoorbeeld naar Intratuin, Gamma en Praxis. Mooi en sfeervol hoeft ten slotte niet duur te zijn, en des te meer hebben we over voor cadeaus of een lekker kerstmaal. Lees hier meer over de aanbiedingen en het assortiment van deze drie winkels. 

Praxis

Praxis is tegenwoordig niet alleen een bouwmarkt, je kunt er ook terecht voor woonaccessoires en rondom de feestdagen voor kerstversiering en kerstbomen. Vanaf eind november worden ook de echte kerstbomen geleverd die Praxis zelf heeft gekweekt. Bij een aantal filialen is zelfs een heuse kerstmarkt ingericht. 

Volgens de laatste trends

Zowel online als in de winkel kun je terecht voor sfeervolle decoratie die de laatste trends volgt. Zo is er een ruime keuze aan kerstdecoratie in witte, gouden en zilveren kleuren voor de Winter Chique trend. En wat dacht je van een roze kerstboom met witte en zilveren kerstballen voor de Roze trend. 

Tip! Op de website worden meer kerstartikelen aangeboden dan in de winkel. Neem dus ook altijd even een kijkje op de webwinkel van Praxis.

Gamma

Ook bij de bouwmarkt Gamma kun je terecht voor de aanschaf van kerstdecoratie en kerstbomen. Als je liefhebber bent van een echte kerstboom ben je hier aan het juiste adres. Vanaf 26 november kun je in de bouwmarkt terecht voor de aanschaf van jouw Nordmann kerstboom die met zorg voor jou werd gekweekt. Je kunt de bomen alleen afhalen bij de bouwmarkt zelf, je kunt ze niet online bestellen. Er is keuze uit vijf verschillende maten met of zonder kluit. 

Nordmann spar

Gamma verkoopt alleen Nordmann kerstbomen omdat die op dit moment het meest populair zijn in Nederland. Deze spar heeft namelijk niet alleen een mooie vorm, ze blijven lang mooi en de naalden prikken niet. Het is bovendien de ideale boom als je regelmatig last hebt van allergieën. 

Intratuin

Uiteraard kun je bij het enige tuincentrum in dit lijstje terecht voor echte kerstbomen, kunstbomen en kerstdecoratie. De Intratuin is de ideale plek voor vroege vogels die niet kunnen wachten om een echte kerstboom aan te schaffen. Vanaf het begin van november kun je in een aantal filialen al een echte Nordmann, Servische spar, Blauwe spar of Japanse zilverspar aanschaffen. 

De kleinere echte bomen tot 80 cm kun je ook thuis laten bezorgen. Kies je liever voor een kunstboom dan hebben ze hierin ook ruime keuze, deze bomen kunnen allemaal thuis bezorgd worden. 

https://kerstboomthuisgeleverd.nl/