Kerts idee
Image default
Cadeau

Een kerstpakket-zelf samenstellen is heel leuk!

Een kerstpakket-zelf samenstellen is ontzettend leuk nu de feestdagen er weer aankomen! Een kerstpakket-zelf samenstellen doe je alleen of bijvoorbeeld samen met een collega of meerdere collega’s. Het is ontzettend mooi om een gebaar te maken naar je medewerkers en hen op een speciale manier te bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan voor jouw bedrijf in het afgelopen jaar. Het kerstpakket-zelf samenstellen doe je met zorg en dat zullen zij ook terug zien in het pakket dat ze met de kerstdagen ontvangen van jou als werkgever. Het is veel leuker om een leuk pakket uit te pakken dan een bon krijgen om ergens te mogen besteden. Dat is totaal niet persoonlijk en dat zullen de medewerkers ook minder waarderen dan een met zorg samengesteld kerstpakket. 

Collega’s

Een kerstpakket-zelf samenstellen is niet altijd even makkelijk, want wat vinden ze allemaal leuk om te ontvangen? heb je een groot bedrijf en ken je niet al je medewerkers? Of heb je een kleine onderneming en weet je iedereen wel te voorzien van een leuk pakket dat goed bij hen past en waar zij ook echt blij van worden? Er wordt een advies geboden door de adviseurs van het samenstellen van de kerstpakketten. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt dat redelijk groot is en je weet niet voor iedereen een persoonlijk pakket samen te stellen dan is een kerstpakket-zelf samenstellen op de website ook een mogelijkheid. 

Website

Op de website kan je kiezen voor al eerdere samengestelde pakketten die je kunt bestellen, maar een kerstpakket-zelf samenstellen is nog steeds een optie door de pakketten een beetje aan te passen. Een geheel eigen kerstpakket-zelf samenstellen is nog leuker natuurlijk. Hiervoor kan je tussen de producten kijken en eventueel nog in de showroom langskomen om te kijken naar alle producten die hier aanwezig zijn.