Kerts idee
Image default
Zakelijk

Een duurzaam kerstpakket kopen? Flessentuin.nl

We weten allemaal dat het beste aan Kerstmis de vreugde is die het brengt. We weten ook dat er in deze tijd van het jaar veel mensen in nood zijn. Dus als we cadeaus kopen voor onze dierbaren, moeten we proberen er vanuit een ander perspectief over na te denken – wat hebben ze nodig na Kerstmis? Wat heeft uw familielid of vriend(in) nodig als ze weer aan hun dagelijkse leven beginnen? Een gemakkelijke manier om dit te doen, is door iets praktisch en duurzaams voor ze te kopen, zoals planten. Dit zal hen helpen een mooie ruimte in hun huis te creëren en hen te leren hoe belangrijk het is om milieuvriendelijk te zijn.

Dus hoe maak je je kerstpakket duurzaam?

De beste manier om je kerstpakket duurzamer te maken, is door er wat planten in te planten. De planten zien er niet alleen mooi uit, ze helpen je ook geld te besparen op verwarmingskosten en zorgen voor frisse lucht. Planten in je kerstpakket hebben een tweeledig doel. Ze dragen niet alleen bij aan de esthetische waarde van het geschenk, maar ook aan de emotionele waarde. Sommige mensen voegen vaak planten toe aan hun kerstcadeaus om hun liefde en zorg voor anderen te uiten. Het is een geweldige manier om te laten zien hoeveel je om een levend geschenk geeft – een plant! Bovendien is het een duurzame manier om je kerstpakket uit te stallen, want de plant zal niet alleen overleven in moeilijke omstandigheden, maar er ook goed in gedijen.

De inhoud van duurzaam kerstcadeau bij Flessentuin.nl

In een duurzaam kerstpakket zit altijd een mini-ecosysteemplantje van UrbanJngl. De kleurmogelijkheden zijn groen, groot en duurzaam. Ze bieden twee keuzes voor milieuvriendelijke kerstpakketten: doe-het-zelf-kits of de vooraf gebouwde mini-ecosystemen. Elke doos bevat ’s werelds beste kant-en-klare producten, om uw “duurzaam groene” beslissing zo veel gemakkelijker te maken – milieubescherming zag er nog nooit zo goed uit. 

Flessentuin.nl levert nog meer dan alleen mini-ecosystemen. Mocht je opzoek zijn naar andere duurzame producten voor in je relatiegeschenk, hier zijn een aantal voorbeelden van de producten die zij ook leveren: vegan / vegetarisch receptenboek, fairtrade chocolade, biologische thee soorten, plastig-vrije verzorgingsproducten, planten stekjes om zelf te laten groeien.

Mini-ecosysteem toevoegen aan uw bestaande kerstpakket 

Heeft u voor uw bedrijf al een kerstpakket samengesteld? Zo ja, maak je geen zorgen, want de mini-ecosystemen die worden aangeboden voor Flessentuin.nl, kunnen ook later worden toegevoegd. Ze worden geleverd in een stevige (verzend)doos, desgewenst voorzien van een fraaie kerstverpakking of een merklogo op de kurk.