Kerts idee
Image default
Aanbiedingen

Black Friday 2021 deals

Black Friday in New York is de grootste kortingsdag van het jaar. Dit is het moment waarop het gebruikelijk is dat shoppers verkopen verwachten tot 80% korting op de normale prijzen! Dit vindt maar één keer per jaar plaats, dus lees verder om meer te weten te komen over Black Friday…

Wat is Black Friday?
Black Friday is de dag na Thanksgiving Day. Voor velen is het de ‘officiële’ start van het kerstinkopenseizoen. Elke Thanksgiving doet de Amerikaanse detailhandel haar best om shoppers naar hun winkels te lokken of online te gaan in de hoop veel geld uit te geven door de beste koopjes aan te bieden.

Wanneer is Black Friday 2021?
Thanksgiving valt altijd op de vierde donderdag in november en Black Friday is de dag erna. In 2021 valt Black Friday op 26 november. Oorspronkelijk begon de verkoop in de zeer vroege ochtenduren op Black Friday, maar de afgelopen jaren zijn retailers begonnen met de grote verkoop in de avond van Thanksgiving Day (donderdag).

Waarom heet het Black Friday?
Aangezien de detailhandel vaak ‘in het rood’ opereert en geen winst maakt, geeft de naam Black Friday aan dat dit de periode is waarin bedrijven daadwerkelijk grote inkomsten behalen. Omdat Black Friday-verkopen voornamelijk betrekking hebben op grote warenhuizen en ketens, heeft het evenement een aparte, verwante dag voortgebracht, genaamd Small Business Saturday. Dit vindt plaats op de dag na Black Friday en moedigt shoppers aan om een ​​deel van hun geld uit te geven aan hun lokale bedrijven in de gemeenschap. 

Waar vind je de beste deals op Black Friday?
Naarmate de Thanksgiving-vakantie nadert, beginnen de deals op verschillende manieren uit te komen. In New York zullen de lokale kranten advertenties bevatten met de Black Friday-koopjes, evenals coupons die u kunt gebruiken voor extra besparingen. Dus, met het kleingeld dat je in je zak hebt, is het de moeite waard om een ​​krant te pakken om de Black Friday-winkeladvertenties te bekijken. Als je online kunt gaan, wil je zeker de deals zien die de verschillende winkels aanbieden. De gemakkelijkste manier is om in de dagen voorafgaand aan Thanksgiving rechtstreeks naar de website van de winkel te gaan om te lezen wat ze in prijs hebben verlaagd voor Black Friday. Terwijl je daar bent, kun je ook zien wanneer de winkel open is (aangezien de winkels tijdens Black Friday langere openingstijden hebben), evenals de locatie van de dichtstbijzijnde winkel.