Kerts idee
Image default
Aanbiedingen

Beveilig je woning optimaal met M&C Matrix Cilindersloten

Woning perfect tegen inbraak beschermen Elke woning kan door inbrekers benaderd worden. Daarbij hebben inbrekers vaak slimme trucs bij de hand om sloten open te breken. Het is daarom van groot belang jouw woning van de beste sloten te voorzien. Zulke sloten zijn onder andere de M&C Matrix cilindersloten. Een cilinderslot beschermd de woning tegen cilindertrekken, een bekende truc van inbrekers. De standaard snijsleutel wordt bij het slot geleverd. Verder is de cilinder tegen alle mogelijke trucs extra beveiligd. Het is onmogelijk om het slot open te breken.

Verder zijn er diverse maten van een slot met cilinder te krijgen. De maten starten bij 40mm en eindigen bij 160mm. Zo is er voor elke deur een slot dat prima past. Verder inbraaktrucs die onmogelijk zijn met de M&C matrix zijn kloppen, boren, slag, kerntrekken en openpicken. De sterke stalen brug en paniekfunctie maken het slot extra safe. Met het bijgeleverde M&C certificaat kun je altijd extra sloten en sleutels laten produceren voor je woning. Cilinders met de juiste maat bestellen Door te meten weet je welke cilindersloten passend zijn op jouw deur. De stalen brug maakt de cilinder langer.

Bij een maat van 40mm kan een 42mm cilinder worden toegepast. Je start met meten van het midden waar het gat van de schroef zich bevind tot de linker en rechterkant. Bij bijvoorbeeld 40 mm rechts en 40mm links heb je een 80mm maat nodig. Ondanks de iets langere lengte 42mm/42mm past de cilinder prima in het slot. Verder kun je ook nog een passende kleur kiezen zoals zwart, messing en nikkel. Je kunt de sloten in een sluitplan laten plaatsen met een officieel beveiligingskeurmerk. Een cilinderslot kun je tevens makkelijk laten vervangen. Voor het ruime aanbod van M&C sloten bezoek je de website. SKG 3* Cilindersloten.

Naast het M&C slot matrix zijn ook M&C SKG 3* sloten verkrijgbaar. De sloten dragen het keurmerk: Stichting Kwaliteit Gevelbouw met zich mee en zijn optimaal beveiligd en uitvoerig getest. De 3e klasse is het slot met het hoogste beveiligingsniveau. Een inbreker kan met een halve minuut al in je woning staan. Met deze sloten wordt er alles aan gedaan om dat onmogelijk te maken. Inbrekers wagen meestal ook geen poging als een woning van zo een slot is voorzien.

Verder dien je verstand te hebben van de montage. Een verkeerde montage zorgt voor eens slechtere beveiliging. Laat dit eventueel door een slotenmaker doen. Ook de rest van de woning moet sterk zijn zoals deuren en ramen. Denk aan extra sterk glas dat moeilijk te breken is. Het is dus de bedoeling dat de woning beveiligd is met een combinatie aan sloten en sluitingen. Een meerpuntsluiting maakt dat de deur nauwelijks open is te breken met een koevoet. Inbrekers zullen het snel opmerken als je woning goed is beveiligd. Daardoor zullen ze snel hun interesse verliezen.

https://mc-cilinder.nl/mc-matrix/