Kerts idee
Image default
Aanbiedingen

Bestel uw kerstpakketten met korting

 

Hoewel het nog hartje zomer is, is het goed om alvast na te denken wat u dit jaar aan uw medewerkers of relaties wilt geven bij kerst. Met een kerstpakket zit u altijd goed. Een kerstpakket is niet alleen een mooi cadeau om te geven, maar het is ook een leuk cadeau wat kan worden uitgepakt door uw medewerkers of relaties. Bestel nu uw kerstpakketten met korting, voor de sneller beslissers loopt de korting tot % op. Wij helpen u graag met het samenstellen van een luxe kerstpakket

Mogelijkheden voor een kerstpakket

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 3.500 artikelen die u in uw kerstpakket kunt stoppen. U kunt zelf een kerstpakket samenstellen of kiezen voor een van de bestaande kerstpakketten. We bieden kerstpakketten aan in diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Italiaans, waarbij we diverse Italiaanse producten zoals antipasta, olijfolie en tapenade hebben gecombineerd met een pastamachine.  Ook kunt u bijvoorbeeld voor een koffie of thee pakket kiezen. Afhankelijk van uw budget kunt u een gevarieerd kerstpakket samenstellen. Met de kortingen die we nu aanbieden is het een te mooie kans om te laten liggen. We hebben voor ieder budget namelijk een geschikt pakket. Met zulke kerstpakketten kunt u prima variëren. Wilt u een meer luxe kerstpakket? Dan voegt u bijvoorbeeld een blijvend geschenk toe.

Ook met korting is een gepersonaliseerd kerstpakket mogelijk

Ook is het mogelijk om uw logo op de doos van het kerstpakket te drukken of op een van de producten in het kerstpakket. Afhankelijk van uw budget en hoe gek u het wilt maken, de keuzemogelijkheden zijn enorm. Duizelt het u van de mogelijkheden? Bezoek dan eens een van onze showrooms, onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van het meest geschikte kerstpakket. En wacht niet te lang, want deze zomeraanbiedingen duren maar tot 1 augustus.