Kerts idee

Lol maken tijdens de corona

De corona heeft ervoor gezorgd dat het leven nu een stuk saaier is. Veel dingen mag je niet meer doen. Je kan bijvoorbeeld niet meer gezellig met z’n alle naar het zwembad of lekker naar de film. Toch wil je je ook niet gaan vervelen. Denk daarom aan andere dingen die je wel nog kan gaan doen om de verveling tegen te gaan. Voorbeelden zijn, maak een thuisbioscoop, koop een opblaas bubbelbad, Ga een wandeling maken of ga bijvoorbeeld thuis sporten. Er zijn nog genoeg manieren om jezelf goed te vermaken.

Thuisbioscoop
Maak extra sfeer door een kamer in je huis geheel om te toveren tot een thuisbioscoop. Koop een paar speakers, een beamer en een paar heerlijke stoelen. Nu ben je klaar voor een aantal ongekend  leuke film avonden. Als je je gaat vervelen, ga nu dan gewoon simpelweg naar je kamer en zet een leuke film of serie aan. Op deze manier ben je weer een aantal uur zoet.

Opblaas bubbelbad
Een andere manier van sfeer creëren is het aanschaffen van een opblaas jacuzzi. Nu alle zwembaden en wellness centers dicht zijn, kan je door het aanschaffen van een opblaas jacuzzi toch nog even een soort wellness gevoel in huis halen. Je kan heerlijk met je gezin in de tuin genieten van heerlijke warme bubbels en een massage jets. Dit geeft een echt vakantie gevoel aan huis. Het is toch weer een mogelijk oplossing om de corona verveling een beetje tegen te kunnen gaan.

Wandelen
Het laatste voorbeeld wat aanbod komt is wandelen. Dit is een kosteloze oplossing tegen verveling. Je hoeft je er alleen even toe te zetten. Wandelen kan echt heerlijk rustgevend zijn. Ga naar een mooi gebied toe bijvoorbeeld, het strand, bos of de stad. En geniet lekker van de buitenlucht en omgeving. Deze manier van verveling tegen gaan, is ook nog eens super gezond voor je. Er zijn nog veel meer creatieve manieren om toch bezig te blijven in de corona tijd. Genoeg te doen dus.

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl

Hoe verf je een tuinhuisje?

Het zonnetje gaat weer schijnen, de dagen worden langer en de nachten worden de korter, want de lente is aangebroken. Mensen verplaatsen dan ook massaal van onder hun warme dekentjes op de zolderkamer naar slippers en korte broeken in de tuin. Het weer stelt iedereen bovendien in de gelegenheid om allerlei uitgestelde tuinonderhoudsklussen op te pakken, waaronder het planten van bloemetjes en het verven van het tuinhuisje. Echter, wie weinig tot nooit met een kwast in zijn handen staat, kan zeker een spoedcursus beitsen gebruiken. Hoeveel lagen verf breng je namelijk aan en hoe voorkom je verfstrepen? Je verftechniek is zeer bepalend voor het eindresultaat, waardoor het belangrijk is om op de juiste manier het hout verven.

1. Meerdere lagen aanbrengen

Wanneer je het tuinhuisje gaat verven, is het belangrijk om te weten dat meerdere lagen verf ervoor zorgen dat verfstrepen voorkomen kunnen worden, mits de lagen niet te dik aangebracht worden. Door licht met de kwast te strijken over het hout zorg je er namelijk voor dat het hout sneller droogt en klaar is voor de volgende laag.

2. Kies voor vochtregulatie

Vochtregulerende verf werkt preventief voor afbladdering van de verf. Moose Färg is daarom ideaal voor iedere houtverfklus, omdat het ervoor zorgt dat de verf meebeweegt met temperatuurwisselingen. Hierdoor zal de verf minder snel loslaten, kun je langer van het eindresultaat genieten en hoef je volgend jaar het verfproject niet te herhalen.

3. Werk op schoon hout

Hoewel het niet noodzakelijk is om tussen de lagen door het hout op te schuren wanneer je gebruik maakt van Moose Färg, is het des te belangrijker om van tevoren te zorgen voor een schone ondergrond. Op die manier zal de verf namelijk egaal opdrogen en voorkom je verdere schimmelvorming of bobbelingen in het verfwerk. Gebruik desnoods een schimmelvoorkomende impregneer om een optimaal resultaat te bereiken.

https://www.moosefarg.nl/

Niet ieder zonnepaneel is identiek: hoe zit dat?

Verduurzamen is een hot topic in praatprogramma’s, aan de keukentafel, tijdens ochtendshows van radiozenders en in allerlei magazines. Kies voor handige hoesjes om groenten en fruit langer te kunnen bewaren, metalen rietjes om wegwerpplastic te voorkomen of douche iedere dag een minuutje korter om water te besparen. Ook besluiten velen hun energiegebruik aan te passen door een dikke trui aan te trekken of minder vaak de auto naar het werk te pakken. Een andere manier om een duurzame manier van leven aan te nemen is om te investeren in energy systems, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Door namelijk gebruik te maken van de warmte, energie of licht van de zon hoeft er niet langer meer een beroep gedaan te worden op andere energiebronnen, zoals gas, benzine en kolen. Benieuwd wat jij kan betekenen? Lees hieronder dan snel verder of bekijk de website van Wijsman Duurzaam voor de mogelijkheden in particulier of zakelijk gebruik.

Alles over zonnepanelen

Is ieder zonnepaneel identiek? Bestaat er nog een subsidie zonnepanelen en wat kosten zonnepanelen eigenlijk? Dit zijn belangrijke vragen met doorslaggevende antwoorden voor de keuze die je maakt in zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen, maar ook in de keuze tussen de verschillende zonnepanelen. Wijsman Duurzaam biedt namelijk twee soorten zonnepanelen: mono- en polykristallijne zonnepanelen. Het polykristallijne zonnepaneel kan beschouwd worden als een geheel, gevormd door allerlei kleine stukjes monokristallijn zonnepaneel. Hierdoor werken de stukjes als geheel echter minder goed dan het egale monokristallijne zonnepaneel, wat effect heeft op het te behalen rendement. Desondanks hangt er dan ook een ander prijskaartje aan het monokristallijne zonnepaneel, dat geschikter is voor kleine oppervlakten. De keuze is dus afhankelijk van allerlei factoren, waarover Wijsman Duurzaam u graag informeert. Neem dus gerust contact op met de experts voor meer informatie over de mogelijkheden in de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand!

https://www.wijsmanduurzaam.nl/

Een luxe badkamer met extra douchecomfort

Kortgeleden heb je besloten om langer zelfstandig thuis te blijven wonen, al zijn daar wel een paar aanpassingen voor nodig. Als 80-jarige is het namelijk van belang dat je je veilig kunt manoeuvreren in de eigen woning, zonder dat jij met angst hoeft te lopen van de keuken naar de woonkamer of van het toilet naar de douche. Antislipsokken draag jij dan ook al lange tijd en maken het wandelen gemakkelijker. Daarnaast is de aanschaf van een rollator geen overbodige luxe geweest en kun jij makkelijker naar de wc en douchen door de recent geïnstalleerde beugels in de badkamer. Desondanks zou jij graag nog meer aanpassingen door willen voeren om het leven voor jezelf te vergemakkelijken en stuit plotseling op de website van Lavicta. Door hetgeen dat je daar ontdekt, gaat een wereld voor je open.

Lavicta’s lichaamsdroger

Hoe zou afdrogen zonder handdoek zijn? Lavicta laat het je ervaren met de introductie van de lichaamsdroger; hét hulpmiddel voor ouderen, mindervaliden of anderen die zichzelf graag een beetje extra badkamer luxe gunnen. Door de lichaamsdroger namelijk te installeren in jouw badkamer hoef jij niet langer een koude, schurende handdoek uit de la te pakken, maar activeer je de droger met één klik op de knop. Vervolgens zal er een deken van warme lucht over je heen vallen, die jouw lichaam van top tot teen zal drogen. Geniet nog even na van die heerlijke douchebeurt en ervaar de luxe van de wellness dag in, dag uit in eigen huis! Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

Aanschaffen maar!

Waar de één de lichaamsdroger aanschaft voor wat extra douchecomfort, is het voor de ander zeker geen overbodige luxe. Om wat voor reden jij de body dryer ook aanschaft, Lavicta helpt graag bij de bezorging en installatie. Surf dus snel naar de website en neem een kijkje!

https://lavicta.nl/

Werken op je laptop of computer

Werken moet je steeds vaker doen op je computer of laptop. Op school moet je steeds vaker verslagen maken op de computer of laptop. Vroeger moest je huiswerk in je schrift maken en toetsen op papier. Je had nog niet echt een laptop of computer nodig. Dit verandert echter wel. Hoe ouder je wordt, hoe meer je je laptop moet gebruiken. Tijdens je studie doe je bijna alles op je laptop/computer.  Op het werk ga je ook steeds meer digitaal te werk. Planningen maken, uren invullen  en nog veel meer werkzaamheden vinden veel meer digitaal plaats. Vrijwel iedereen heeft dus een laptop/computer nodig.

Laptop
Een laptop is vooral handig, omdat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Je hebt geen aansluiting nodig en je kan snel te werk gaan. Naarmate je in een steeds hoger jaar komt met school of je met je werk steeds meer digitaal moet doen is het handig om een goede laptop aan te schaffen. Je kan dit doen bij een laptop winkel. Omdat je je laptop door de jaren heen zo veel moet gebruiken, is het van belang dat je meteen de juiste uitkiest. Maar wat is nou wanneer de juiste laptop?

Keuze stress
Tijdens het uitzoeken van een laptop kan je aardige keuzestress krijgen. Er zijn zoveel laptops met zoveel verschillende prijzen, maar welke past nou perfect bij jou? Dit kan aardig lastig zijn om te bepalen, want de ene laptop heeft dit en de andere laptop heeft weer dat. Het liefst zou je, bijvoorbeeld twee laptops combineren in één. Dit kan je het best bereiken door een custom laptop aan te schaffen. Zo kan je je laptop zelf samen stellen en hem precies naar wens maken. Dit is ideaal, want je gaat je laptop waarschijnlijk heel vaak gebruiken.  

http://laptopzelfsamenstellen.nl

Weer ander nieuws

2020 is een vreselijk jaar voor mensen die van het nieuws lezen houden. Nou ja, het was een vreselijk jaar voor iedereen, maar als je net zoals ik elke dag het nieuws controleert, werd je het nieuws de laatste maanden waarschijnlijk behoorlijk zat. Natuurlijk is het altijd goed om mensen te informeren, maar dat betekent niet dat je elke seconde van de dag een nieuwsbericht over dat onderwerp wilt krijgen. Als ik het heb over dat onderwerp, heb ik het natuurlijk over het corona virus. Dit zeer besmettelijke virus zette de wereld op zijn kop in 2020, en er ontstond een pandemie waarin de meeste landen voor totale lockdown gingen. De straten waren leeg, de winkels waren gesloten: het was alsof we in een futuristische film waren beland die ging over de verwoesting van de aarde. Gelukkig was dit niet het geval, en sinds de tijd was verstreken zijn de maatregelen steeds meer versoepeld. Eindelijk gaat het nieuws over andere dingen dan het corona virus. Het nieuws gaat nu over hoop, en het opnieuw opbouwen van de economie en van het sociale contact van mensen.

Ook het showbizz nieuws en royalty nieuws werden niet gespaard als het ging over de corona crisis. Het roddel nieuws over nieuwe albums en relaties werd vervangen door roddelnieuws over sterren die misschien wel het corona virus konden hebben. En sterren die klaagden dat ze niet genoeg naar buiten konden om hun getinte huid te behouden, terwijl ze in een grote villa leefden met alles wat hun hartje begeert, dus klagen mochten ze ook niet, vonden veel mensen.

In Amerika gaat nog steeds veel nieuws over het corona virus, maar in Nederland valt dit gelukkig wel mee. Nederlanders zijn gekalmeerd van de paniek die werd gezaaid, en iedereen weet nu wel beter: het heeft geen zin om elke dag over het virus te horen, een keertje per week was genoeg.

http://redactie24.be

Droog haar? Geen probleem!

De vogels laten na tijden weer van hen horen, kortom: de zomer nadert! De heerlijke zonnestralen die het lichaam het verdiende tintje geven en de zoete waterijsjes waar ieder een jaar lang op heeft moeten wachten. Velen zien de zomer als het lichtpuntje van het jaar, zowel letterlijk als figuurlijk.

Toch zijn er op enkele gebieden wat belangrijke punten om het lichaam gezond te houden. Door het lichaam meerdere malen te verbranden, kan dit leiden tot vochtblaren of zelfs koorts, rillingen en misselijkheid, waardoor medische spoedhulp noodzakelijk is. Om dit te voorkomen is het uitermate belangrijk dagelijks gebruik te maken van zonnebrand van de gewenste factor. Naast de huid verdient het haar ook extra verzorging in deze warme periode.

Zonnestralen op het haar

Blonde meiden zullen de zon als gratis haarkleuring zien; door even te genieten van de zon kan het haar tegelijkertijd een tintje lichter kleuren. Echter zorgt deze kleuring voor droog en pluizig haar. Om beschadigd haar tegen te gaan is het verstandig somtijds gebruik te maken van haarverzorgingsproducten.

Lauw water

Ondanks het seizoen is het prettig te weten dat het haar spoelen met te warm water tot een verslechtering van de hoofdhuid en het haar kan leiden. Door het haar te wassen met lauw water zullen deze gevolgen verleden tijd zijn en zal het haar soepel aanvoelen.

Producten

Op etiketten staat vaak duidelijk aangegeven voor welk type haar het product bestemd is. Wanneer de zomer nadert en het haar door de warmte sneller zal uitdrogen, is het aan te raden om over te stappen naar producten bedoeld voor droog haar. In deze producten zitten de gewenste ingrediënten om het haar weer te laten glanzen.

Olie

In de zomer drogen vaak eerst de puntjes uit, door de gevoeligheid. Door deze reden is het uitermate belangrijk aandacht te leggen op de verzorging hiervan. Door de puntjes regelmatig te behandelen met een olie, zal uitdroging worden tegengegaan. De olie is prima aan te brengen op (handdoek)droog haar, maar ook op nat haar zal dit hetzelfde resultaat brengen.

Extra verzorging

Wanneer het haar geen verbetering lijkt te tonen, is het aan te raden langs een kapper te gaan. Kappers weten vaak direct raad met beschadigd haar en zullen het aangetaste haar tegengaan. Zo heb ik persoonlijk kort geleden een bezoekje gebracht aan een kapper in delft, waardoor mijn haar na een korte behandeling weer heerlijk zacht aanvoelt. Naast de kapsalon in delft zijn vele andere kappers, gevestigd in verschillende steden, in staat het haar te behandelen.

http://onekappers.nl

5 tips bij rietbedekking

Een nieuwbouwwoning is vaak voorzien van een pannendak. Toch zijn er zeker mogelijkheden om dit dak te transformeren voor ieder die al jaar en dag droomt te wonen onder een goudgele, rieten kap. Rietdaken ogen mooi wanneer het net hard heeft geregend en de zon er volop op schijnt! Over het algemeen maakt het verder ook niet uit in wat voor soort nieuwbouwwoning woont. Echter, de rietdekkers van rietdekkersbedrijf Van den Bergh Rietdekkers leggen uit aan welke eisen het dak minstens moet voldoen om langdurig te kunnen genieten van de metamorfose.

1. Voldoende licht en lucht

Een rietdak wordt regelmatig natgeregend, met name in het kikkerlandje waarin wij wonen. Om die reden is het van belang dat de rietenkap ook weer snel kan drogen door het water op de juiste manier af te voeren. Zonlicht en wind kunnen daar aanzienlijk aan bijdragen, waardoor de ligging van het huis van invloed is op de mogelijkheden in het leggen van een rietendak.

2. Geschikte dakconstructie

Verder is een essentieel dat er voor de dakconstructie dampdichte folie gebruikt wordt. Deze preventieve maatregel zorgt ervoor dat het riet niet aangetast wordt door bouwvocht.

3. Juiste hellingshoek

Naast voldoende licht en lucht moet het dak steil aflopen, waarbij er een voorkeur is voor een hoek van 45 graden of steiler. Op die manier kan het water namelijk eenvoudig en snel afgevoerd worden door het dak en neemt de kans op schade aan het dak af.

4. Onderhoud is key

Hoewel het voor de hand ligt, is het belangrijk om te benoemen: een rietdak moet grondig en regelmatig onderhouden worden. Een Onderhouden rieten dak verlengt namelijk de levensduur van het dak.

5. Situering van de schoorsteen

Tot slot kan de schoorsteen het proces van rietleggen beïnvloeden, omdat er vermeden moet worden dat deze dicht tegen de dakrand of -hoek gesitueerd is. Dit heeft er namelijk mee te maken dat het technisch lastig wordt met de rieten dakbedekking.

https://www.rietwerk.nl/

Dakreiniging door professionele dakdekkers

Jaarlijks doorstaat het dak allerlei weersomstandigheden. Waar het in de zomer te maken krijgt met hoge temperaturen, zal het in de herfst blootgesteld worden aan regen en windstoten. In de winter daartegen dalen de temperaturen en zal het dak bedekt worden door een pak ijs of sneeuw en in de lente komen er weer regenbuien en windstoten aan. Het is dan ook niet gek dat het dak eens in de zoveel tijd geïnspecteerd moet worden op scheuren, verplaatste dakpannen of mossengroei. Hierdoor kan namelijk onder andere daklekkage ontstaan, wat een flinke schade aan het huis met zich mee kan brengen. Zou u graag een gratis dakinspectie willen of denkt u dat het tijd is voor een algehele dakreiniging? Dan bent u bij Dakbeheer Hermans aan het juiste adres!

Laat het dak reinigen

Een dakreiniging is essentieel als u het dak lang mee wil laten gaan. Door de diverse weersomstandigheden en vogels die op het dak komen zitten, zal het dak met verloop van tijd vervuild raken. Mossen kunnen op het dak gaan groeien en ook algen vinden het dak een goede plek om te gaan zitten. Op die manier raakt het dak bevuild, waardoor het hoog tijd wordt om het dak te laten reinigen. De Dakdekkers van Dakbeheer Hermans kennen gelukkig de kneepjes van het vak en weten daardoor precies hoe deze dakreiniging uitgevoerd moet worden. Zo wordt het dak in een handomdraai schoongemaakt en kunt u genieten van een stralend dak in de lente, zomer, herfst én winter.

Interesse in dakdiensten van Dakbeheer Hermans?

Klinkt deze dakreiniging precies als dat waar je naar op zoek bent of kampt u momenteel met de gevolgen van daklekkage? Voor iedere dakdienst kunt u terecht bij Dakbeheer Hermans! Aarzel dus niet om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken met de professionele dakdekker nieuwegein.

http://economy.nl

Laat je entertainen door showbizznieuws

Momenteel kunnen we weinig activiteiten buitens huis ondernemen. Desondanks is er genoeg te doen om jezelf te vermaken in deze bijzondere tijden, waaronder het lezen van de krant. Nieuwssites staan namelijk vol met allerlei verhalen van bekende Nederlanders die zich uiten over de coronacrisis, anderen proberen te helpen door kleine concerten te geven die via een livestream te volgen zijn of nieuwe nummers uitbrengen nu ze tijd hebben om te schrijven. De journalisten van showbizzsite Showbizz24 zitten daarom ook niet stil en zorgen ervoor dat alle gossip vanuit de showbizzwereld door jou gelezen kan worden in de vorm van aantrekkelijke artikelen. Ben jij al klaar voor een flinke portie roddelnieuws?

Showbizz24 is een nieuwssite, waar jij dagelijks actualiteiten kunt lezen over je favoriete bekende Nederlanders. Hoe gaan zij om met het thuiswerken en hebben zij nog tips voor jou om deze bijzondere tijd door te komen? Als ware muziekfanaat ben jij graag op de hoogte van alles wat er in de muziekindustrie gebeurt, waardoor jij deze nieuwsberichten niet mag missen! De journalisten van Showbizz24 doen er dan ook alles aan om jou te entertainen met bijzondere geruchten, gave verhalen en verbazingwekkende livestreams van artiesten. Ook over de royalty’s uit binnen- en buitenland kun jij op deze website lezen, zoals over Queen Elizabeth, koning Willem-Alexander en het Belgische koningshuis.

Ben jij altijd wel in voor geruchten over je favoriete artiesten, de geliefde prinsessen of bekende acteurs? Dan ben je bij Showbizz24 helemaal aan het juiste adres! Lees deze online krant wanneer je maar wil en waar je ook bent en wees op de hoogte van het laatste nieuws over de wereld van glitter en glamour. Pak er een lekker kopje thee bij, komt tot rust op de bank en lees over de actuele stand van zaken in de showbizzwereld!

https://www.showbizz24.nl/