Kerts idee
Image default
Dienstverlening

Met een groot team aan professionals is een huisarts in Eindhoven u altijd snel van dienst

Als u gaat wisselen van huisarts is het meer dan begrijpelijk dat u wilt dat uw nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven goed is opgeleid. Dat is echter niet alles. Maar ook alle mensen die werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk, moeten beschikken over de juiste diploma’s. Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en wilt u er zeker van zijn dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt, dan is het slim te kiezen voor een echte specialist. Bij Huisartsenpraktijk Keunen werkt een groot team van professionals. Zij staan voor u klaar bij consulten, zorg, kleine ingrepen, spoedgevallen en natuurlijk ook bij vragen. U bent dan ook van harte welkom wanneer u zich graag wilt aanmelden bij een goede huisarts in de omgeving van Eindhoven.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Zoekt u naar een nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven? Natuurlijk meldt u zichzelf dan het liefste aan bij een praktijk waar ze een breed pakket aan eerstelijns zorg aanbieden. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.

Bij de huisarts in Eindhoven maakt u gemakkelijk gebruik van het elektronisch consult

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende zaken die u moet regelen via het internet. Zo kunt u zelfs uw huisarts in Eindhoven heel makkelijk via het internet inschakelen. Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.