Kerts idee

Geniet van uw oude dag in een particulier verpleeghuis

Kerst-idee

Veel mensen vinden het geen prettig idee om hun laatste dagen te moeten slijten in een eenzaam verpleeghuis waar nauwelijks iemand op bezoek komt en waar het verpleegkundig personeel weinig tijd voor u heeft. Dit doet u uw ouders toch ook niet aan? Want ook zij verdienen een mooie plek met goede zorg waar zij echt van hun oude dag kunnen genieten. Particuliere ouderenzorg is dan de oplossing. In een particulier verpleeghuis van Compartijn heeft uw vader of moeder namelijk een heerlijke oude dag.

Geniet van de luxe van particuliere ouderenzorg

Met particuliere ouderenzorg krijgt uw vader of moeder meer dan de zorg en aandacht die hij of zij nodig heeft. De bewoners krijgen heerlijk eten en drinken, precies wat zij lekker vinden. Maar dat is niet het enige. Uiteraard ontvangt iedereen die in een particulier verpleeghuis van Compartijn woont goede zorg in een luxe omgeving. En wat ook fijn is: deze verpleeghuizen staan door heel Nederland, dus er is er altijd een bij u in de buurt. Zo kunt u regelmatig op bezoek bij uw vader of moeder.

Goede zorg volgens de kernwaarden van de particuliere ouderenzorg

Compartijn werkt in ieder particulier verpleeghuis volgens de kernwaarden van de particuliere ouderenzorg. Hierdoor zijn respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit van groot belang. Ook zijn de zorgmedewerkers van Compartijn zeer gericht op u als familie. Zij vinden het belangrijk dat u zich in het particulier verpleeghuis waar uw vader of moeder woont ook thuis en welkom voelt. In een van de 20 tot 50 luxe en ruime zorgappartementen vindt uw vader of moeder een eigen plekje, met de inrichting die u zelf wenst. Voor alle bewoners is er een huiskamer met gezellige open haard, een open keuken, een bibliotheek, buitenterrassen en een wellnessruimte aanwezig. Zo wordt er voor uw vader of moeder een echt thuis gecreëerd.